2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کورد آذربایجان غربی. بوکان هستم 

خوب وبد همه جا هست فقط مال یه قوم خاص نیست دوست عزیز 

ما تو عروسیها. مراسمات جشن. مهمانیها مختلط هستیم بدون بی بند وباری وچشم ودل پارک یعنی همه آزاد هستن برای حجاب ولباس محلی زیبای ما طوری هستش که مثلا بدن نما وبی حجاب باشی نیست 

ومردهای کورد باغیرتن. فداکار واهل تلاش. مقاوم ودلیر. شجاع هستن 

وشکر خدا ما صیغه هم نداریم 

حالا که کردهای عزیزو صدا زدی ازشون بپرس مردهای کرد آذربایجان غربی شهرنقده چطورن؟

من مامانم واس نقده هس فقط کراشن 

چون تو نقده ترک هس با ترکا اختلاف دارن و اینا

و خودشون و برتر میدونن البته همه نه ها اونایی ک دیدم و همش از اصالت و اینا دم میزدن

من کورد آذربایجان غربی. بوکان هستم  خوب وبد همه جا هست فقط مال یه قوم خاص نیست دوست عزیز&nbs ...

ی سوال ک ذهنم و درگیر کرده میگن ک عروسیشون 

مختلطه همه ب چش خواهر برادر هم و نگا میکنن یعنی بین ۳۰۰ نفر یدونش هیز و چشم چرون نیست!؟

اصن منطقی نی/:'

شوهر من کورده هم زن دوست هستن دلسوز تعصبی اما عصبی پرخاشگر اگه زنشونو ناراحت کنن زود از دلش در میارن نمیزارن قهر بمونی اما اگه کاری کنی که از چشمشون بیفتی کینه بدی ازت به دل میگیرن تا مدتها باهات سرلج میفتن و سرد رفتار میکنن بیشتر درونگرا هستن اگه مشکلی باهات داشته باشن اکثر مواقع مستقیم بهت نمیگن و با رفتار سرد سعی میکنن انتقام بگیرن 

ولی وقتی ازت راضی باشن هرچی از دستشون بر میاد برات میکنن 

در مورد غیرت هم بگم تا وقتی خوب نشناسنت بدجور غیرتی بدل هستن ولی اعتمادشون که جلب میشه دیگه بهت سخت نمیگیرن حداقل خصوصیات اخلاقی شوهرم ایناس ولی چن تا که گفتم تو همشون مشترکه

ی سوال ک ذهنم و درگیر کرده میگن ک عروسیشون  مختلطه همه ب چش خواهر برادر هم و نگا میکنن یعنی بی ...

بیای میبینی به چشم باشه هم به کتف هیشکی نیست حرکت اضافه کنه شوت میشه بیرون یبار بیا حتما کلی شادی ببین

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
فک میکنم میکنم تو مهمونامونیاشون مشروب  آزاده درسته ؟

این بستگی به اعتقادات و ظرفیت خانوادگی داره ولی اکثرا دارن بله هرکس بخواد میخوره نخواد نع🦦

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
لطفا اطلاعات غلط ندید, 

درسته میگی شما اون کاربر بر عکس شد اتفاقا خودی رو خیلی دوست دارن از غریبه زیاد خوششون نمیاد مگر خاکی بودن مرام معرفت طرف رو بپسندن بیشتر هم با قوم خودشون وصلت میکنن به سختی از غریبه زن میگیرن 

ی سوال ک ذهنم و درگیر کرده میگن ک عروسیشون  مختلطه همه ب چش خواهر برادر هم و نگا میکنن یعنی بی ...

چرا هست.اصلا غیرتی بودن مردها به این معنی نیست زن باید توخونه باشه تواجتماع نباشه با کسی رفت وآمد نکنه یا بیرون زیر چادر ونقاب باشه.

نه مرد کورد هیچ قومی اجازه نمیده ناموسش باغریبه گرم بگیره .مثلا تو عروسیها دیگه لاو نمیترکونن با هم

ولی دیگه عادیه برامون تو عروسیها یا مراسمهای نوروزی زن ومرد یجا باشن.زن هم آزاده هر پوششی داشته باشه.مراسمهامون جدا نیست

عروسیهای مختلط مال حال حاضر زمان ما نیست 

از گذشته همین بوده اگه به حیزی به هم نگاه میکردن یا مشکلی یا دعوایی پیش میومد مثل عروسی بعضی جاها مرد و زن جدا میبودن 

شکر خدا تا الان من تو هیچ عروسی نشنیدم به عنوان حیزی ونیت بد مشکل یا دعوایی پیش بیاد