2777
2789
عنوان

با زن داداش آویزون چیکار کنم؟

767 بازدید | 44 پست

زن دادشم از موقعی که حامله شد و بچه به دنیا اومد، صبح از خواب پا میشه میاد خونمون و تا شب شام میخورن و میرن. صبح تا ظهر سرکارم و نشده یه روز بیام خونه نباشه. دیگه رومون تو روی هم باز شده ساعت سه برمیگردم میبینم رو تختم خوابیده منم میکشم میندازمش پایین. به مادرمم میگم اونم بی خیال میگه عاطی امانته دست من آخه دختر دخترعموشه و خانوادش شهرستان. دختر خوبی هست ولی این عادتش رو مخه!

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اتاقتو‌ قفل کن تا وقتی میری و میای نره اتاقت روی تختت بخوابه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

میخاستین از همون اول رو ندین!

خودش نباید حیا کنه؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

منم یه مدت جاریم آویزونم بود صبح از خواب پامیشد میومد خونم تا شب صبحونه نهار شام شب شوهرش میاد غذا میبره میره بگو یه کمک کوچولو بکنه منم سه تا بچه دارم کوچیکن هنوز خیلی بدم اومد به خانوداده شوهرم گفتم اونا هم بهش گفتن 

در اتاقتو‌ قفل کن تا وقتی میری و میای نره اتاقت روی تختت بخوابه 

مشکل کلا حضورش تو خونه هست همش هست .مادرم میره پیاده روی بابام میره پارک و ایشون همچنان هست

خب به نظرم تو الان یه خواهرشوهر کم دیدنی خب طفلی خوابیده خسته شه تو هم اون گوشه بخواب عزیز چه اشکالی داره ..غریبه...بهش بگو اگه بچه خوبیه رعایت میکنه ..اگه دیدی نه ازون بچه پرروهاست محکم تر و مودبانه بهش بگو من میام از سرکار نیاز به استراحت دارم و خواهش میکنم فعلا مزاحمم نشین

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
 چقد بامزه این

شاید به نظر تو اینطوره اما همش یکی خونه باشه و راحت نباشی و دادشامم بعدش میاد و خونه شلوغ