2777
2789
عنوان

چرا من انقدر گند می زنم

1964 بازدید | 10 پست

امروز یه تماس کاری داشتم ، تو ماشین نامزدم بودم، اونم در جریان بود، و موضوع به من و همسر سابقم ربط داشت، صدای گوشیم هم بلند بود نامزدم میشنید صدای پشت خط رو، از پشت خط پرسید شما با دکتر ….( اسم همسر سابقم) چه نسبتی دارین؟ 

منم هول شدم گفتم همسرشون هستم، 

نامزدم از ماشین پیاده شد دوتا سیگار پشت سر هم کشید، وقتی برگشت من تلفنم تمام شده بود، چیزی هم بهم نگفت ولی می دونم خیلی ناراحت شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشته 

ولی خب توهم هول کردی درکت میکنم

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

والا مونا جون بهت حسودیم شد، هم شوهر سابق ت هم نامزدت مرد های منطقی و آرومی هستن، واقعا با دونه سیگار آروم شد؟؟!

شوهر من بود همون جا نصف م میکرد از بس عصبی و بی شعور هست.

شوهر من سر یه موضوع کوچیک خودم و کس کارم به باد فحش میگیره 

واقعا خوش بحالت یکی هست عمیقأ دوست داره، من هیچ وقت عشق تو زندگیم درک نکردم، با یه آدم بی منطق از سر بچگی ازدواج کردم.

ولی گلم برات آرزوی خوشبختی دارم از روزهای خوب ت برامون بنویس من مرتب کاربری ت چک می‌کنم ببینم چی نوشتی

خدایا سپاسگزارم