2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم توضیح بدید باید چکار کنم  طرف متوجه نشه

گوشیشو وردار روبیکارو رو گوشی خودت با شمارش نصب کن پیامش میاد وارد گوشیت کن و پیامشو بپاک

اگه پیگیر باشع و مهم باشه براش توی نشست های فعال میره میبینه ک ی دستگاه دیگم وصله اگه ن نمیفهمه.من روبیکام رو گوشی شوهرمم هس چون میرم بعضی جاها گوشیمو نمیبرم با گوشی اون میرم ک باهاشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
گوشیشو وردار روبیکارو رو گوشی خودت با شمارش نصب کن پیامش میاد وارد گوشیت کن و پیامشو بپاک اگه پیگیر ...

کاربری دوم ،کاربری قبلی و بعد 3سال لغو کردم به علت شناسایی شدن 
گوشیشو وردار روبیکارو رو گوشی خودت با شمارش نصب کن پیامش میاد وارد گوشیت کن و پیامشو بپاک اگه پیگیر ...

سلام 

ببخشید من روبیکا اون طرف و نصب کردم رو گوشیم 

اما اصلا پیام های اون طرف نمیاد برام 

علتش چیه؟ 

البته همین که روبیکا رو باز میکنم میگه ب ای دریافت پیام ها باید به مخاطبین دسترسی داشت .

میترسم اینو تایید کنم مخاطب های من براش فرستاده بشه 

البته همین که روبیکا رو باز میکنم میگه ب ای دریافت پیام ها باید به مخاطبین دسترسی داشت . میترسم ...

اره متاسفانه مخاطباتون قاطی میشه اما پیامای شما نمیره.گزینه ن رو بزن بقیه پیاما میاد برات 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اره متاسفانه مخاطباتون قاطی میشه اما پیامای شما نمیره.گزینه ن رو بزن بقیه پیاما میاد برات 

نه رو زدم 

ولی هیچ پیامی نمیاد برام .

نه رو زدم  ولی هیچ پیامی نمیاد برام .

☹️ببخشید ولی نمیدونم مشکل چیه متاسفانه🙏💔

فک کنم تنها راهش قبول کردنه اما مخطباتون قاطی میشه و میفهمه

فک کنم تنها راهش قبول کردنه اما مخطباتون قاطی میشه و میفهمه

مگر اینکه قبول کنم 

بعد مخاطب های خودمو حذف کنم 

از تو گوشیش