2777
2789

اینه خوبه؟دودلم میشه راحت ابمیوع گرفت؟شیر موز و اینا درست کرد؟ اخه مخلوط کنمون شکسته میخوام به چیزی بخرم موندم چه کنم؟

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

ندیدم تبلیغشو

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چطوری دلتنگ کسی هستید که وجود نداره؟

نمیدونم😂شاید خلم هیشکی تو زندگی من نیس اما بدجور دلتنگش بودم الان دیگه نیستم خسته ام چن سال منتظرش بودم نیومد دیگه نمیخوام☹️

نمیدونم😂شاید خلم هیشکی تو زندگی من نیس اما بدجور دلتنگش بودم الان دیگه نیستم خسته ام چن سال منتظرش ...

نه اتفاقا منم یه عشق خیالی دارم جدیدا حتی به مدادم نگاه می کنم قیافش میاد جلو چشمام 😂 دوست دارم از تو ذهنم بکشمش بیرون و بغلش کنم می فهممت

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

نه اتفاقا منم یه عشق خیالی دارم جدیدا حتی به مدادم نگاه می کنم قیافش میاد جلو چشمام 😂 دوست دارم از ...

واه😂😂😂مداد اخه خداروشکر یکی درکم کرد اینجا میگن هورمونات بهم ریختس😑ولی سالمم ها

واه😂😂😂مداد اخه خداروشکر یکی درکم کرد اینجا میگن هورمونات بهم ریختس😑ولی سالمم ها

منم هورمونام اوکیه 

گاهی دوست دارم برم تو ذهنم زندگی کنم

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

منم هورمونام اوکیه  گاهی دوست دارم برم تو ذهنم زندگی کنم

اره دقیقا,😁من اون زنذگی که دوس دارم مینویسسم

توروخدا جواب بده از داداشت پرسیدی ؟

شرمنده عزیزم من مامانم عمل کرده بود درگیرکاراشو و بیمارستان بودم 09208381821 اینم شمارش اقای زارعی