2777
2789
عنوان

داستان زندگی منِ بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 33 پست
نمی‌خوام از خودم تعریف کنم اما تست آی‌کیو دادم خیلی بالا بود توی مدرسه زودتر از همه عمق مطلب رو یاد ...

اسی انگار این منم !!! منم عین تو هستم شب امتحانی، نتونستتم کنکور بخونم چون برونگرا هستم و تو خونه موندن سختمه، عین تو !!!!! ولی رتبه اولم شد ۱۶۰۰۰ منطقه سه .. تجربی بود رشتم .

ولی  فکر میکنم دختر باهوشی نیستم خیلی.. یعنی منم پیش فعالم ؟ منم تو مدرسه ریاضی و شیمی نمیفهمیدم خودم باید میخوندم

همه ی معلم ها و دوست و آشنا تعجب کردن و میگفتن مشکل از کجاست خیلی تلاش میکردم یک جا بند بشم ولی دو ر ...

خلاصه بگم که هر راه و روشی که بود امتحان کردم 

کتابخونه ,بستن خودم به صندلی ،کتابخونه ی مجازی و.....تا اینکه دنبال دلیل بودم چشمم خورد به اختلال adhdنقص تمرکز و توجه 

من که به خودم میگفتم تنبل اهمالکار بی عرضه بی اعتماد به نفس کمالگراو....حالا دلیل رفتارامو فهمیدم مراجعه کردم به پزشک و فهمیدم درمانی براش نیست و فقط با دارو میشه چند ساعتی کنترلش کرد شروع کردم به مصرف دارو اما داروها عوارض سنگین داشت روی قلب دندون و....از همه مهم تر بعد از یه مدت اثرش کم میشد و باید دوز بیشتر میشد خطر اعتیاد و.... و نتیجه ی کنکورم بهتر شد اما همچنان خوب نبود 

و من با وجود علاقه ی زیاد به درس و یادگیری دیگه شوق اون دختری که با عشق می‌رفت سر کلاس ها درسا رو برای بقیه توضیح میداد جلوتر از معلم درسا رو میخوند رو ندارم 

من درگیر جنگ با خودمم جنگ با مغزم ازش میخوام باهام همکاری کنه ازش میخوام مداوم باهام پیش بیاد ازش میخوام برای آینده اش تلاش کنه اونم خیلی میخواد اما نمیتونه !

اینا رو نوشتم اینجا تا اگر مادری کودک بیش فعال داره از بچگی اقدام کنه 

من دیر فهمیدم چون مشکلی حس نمی‌کردم ولی اگر از کودکی پدر و مادرم آگاهی داشتن مشکلات کمتری داشتم و الان آرزوهام نابود نمیشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تحمل شنیدم حرفای معلمارو نداشتم وخودم میخوندم یعنی بیش فعال بودم؟  رتببمم ۶ هزار شدامسال🫠

صرفا این ملاک نیست 

من هر روز با جامدادی پر میرفتم همشو گم میکردم برمیگشتم نمیتونستم و نمیتونم حرفای یکیو کامل گوش بدم میپرم وسط دست خودم نیست چون حوصلم نمیکشه حرفاشو دنبال کنم خیلی عجولم نمیتونم منتظر بمونم زودتر از بقیه مشوش و دچار اضطراب میشم معمولا ذهنم پر از افکار سریع میشه نمیتونم کنترلشون کنم ثبات ندارم از شاخه به شاخه ی دیگه پریدن خیلی صحبت میکنم 

بیشتر در معرض افسردگی هستم 

نمیتونم مدام روی چیزی فوکوس کنم نمیتونم روی صندلی تایم زیادی بشینم زودی بی قرار میشم و....

اسی انگار این منم !!! منم عین تو هستم شب امتحانی، نتونستتم کنکور بخونم چون برونگرا هستم و تو خونه مو ...

آره منم فقط شب امتحان 

بنظرم علائم adhdرو توی تشخیص Bdmiچک کن و دقت کن علائمت باید از بچگی باشه نه صرفا چند ماه

وقتی حواست پرته و توجه نمیکنی پس چجوری یاد میگیری و صدای معلم رو ضبط میکنی مگر اینکه کلا حواست همزم ...

آها خب من نه میتونستم گوش کنم نه صدایی رو ضبط کنم 

خیلی دوست داشتم توجه کنم اما یهو به خودم میومدم میدیدم نیم ساعت توی هپروت بودم 

و خب خودم میخوندم تنها خودم

خلاصه بگم که هر راه و روشی که بود امتحان کردم  کتابخونه ,بستن خودم به صندلی ،کتابخونه ی مجازی ...

من دوسداشتم بیش فعال باشم حداقل باهوش اعتماد ب نفس بودم برونگرا میشدم همه دوسم میداشتن

خیلی اروم و درونگرا و خنگم و ب هیچی هم توجه نمیکنم

آها خب من نه میتونستم گوش کنم نه صدایی رو ضبط کنم  خیلی دوست داشتم توجه کنم اما یهو به خودم می ...

مثلا فکر میکنی از بچگی پدرمادرت میفهمیدن و اقدام میکردن چی میشد؟فک میکردی خوب میشدی؟بچه ای ک بیش فعالی داره باید قرص بخوره بازم از در و دیوار بالامیره بزرگ هم بشه بازم بیش فعالیش توی چیزای دیگ بروز میکنه

من دوسداشتم بیش فعال باشم حداقل باهوش اعتماد ب نفس بودم برونگرا میشدم همه دوسم میداشتن خیلی اروم و ...

نه اینطور نیست اون موقع بهت میگفتن گیج حواس پرت بی توجه شاید به خودت میگفتی تنبل و خودتو سرزنش میکردی یا به جایگاهی که حقت بود نمیرسیدی اینا خیلی درد داره و اون روحیه ی شاد رو می‌کنه آدمی افسرده

مثلا فکر میکنی از بچگی پدرمادرت میفهمیدن و اقدام میکردن چی میشد؟فک میکردی خوب میشدی؟بچه ای ک بیش فعا ...

تا قبل ۱۲سالگی اگر دارو مصرف شه خیلی روی مغز تاثیر بیشتری میذاره مشکل در بزرگسالی خیلیییی کمتر میشه 

نه اینطور نیست اون موقع بهت میگفتن گیج حواس پرت بی توجه شاید به خودت میگفتی تنبل و خودتو سرزنش میکرد ...

ادمای بیش فعال خیلی باهوشن شاید اگ مثل بقیه بودی هوشت معمولی تر بود

من همش تنبلم و کسلم و بی حوصله حتی حال ندارم پاشم

هندزفری اینا بزار گوشت در حال راه رفتن و کار کردن درسارو گوش کنی یا کتاب صوتی گوش کنی