همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
دخترم بدنیا اومد تا دیدمش تو دلم گفتم وای چه زشته 🤣🤣 بعدا به قدری ناز شدددد میخواستم قورتش بدم
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چه نااازه ماشالله... هییییچ ایرادی نداره به خدا قسم
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺