2777
2789
عنوان

هر کی نوزادمو می بینه میگه خیلی زشته و دماغش بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بدبخت شدیم زشتی و زیبایی ب نوزادام رسید چیشد ک مردم اینطوری شدن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
انقدر دیدم بچه های که نوزاد بودن شاید به چشم یکسری خیلی زیبا به نظر نمیومدن اما یکم که گذشت قیافه شو ...

مث دختر کوچیکه من انقد زشت بود الان انقققد خوشکل شده بخدا همه میگن ب کی رفته انقد قشنگه ولی نوزادیش خیلی زشت بود خیییلی

چند تا کتاب بیشعوری بخررر هر کسی حرف زد یدونه کادو بهشون بده بگو گیفت از طرف بچه ام به شما

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

امان از زبان هایی که دل میشکونن. حق داری. چه جوری دلشون‌میاد در مورد یه فرشته اینجوری حرف بزنن. من بودم همونجا دهنشون رو میبستم. میگفتم براتون متاسفم که در مورد یه نوزاد مظلوم‌که هدیه خداست اینجوری حرف میزنید

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊