2777
2789
عنوان

بابام گفت از سنت خجالت نمیکشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 36 پست
وااا خب بچه ای دیگه متولد ۸۵ تو رویاس چه میدونه کنکور چیه همین رشته هایی میگی میرفتی میدونی چقدر قبو ...

گفت برای پزززشکی، خونده ۴ سال مونده برای پزشکی

با رتبه ۱۵۰۰۰ هزار تا ۱۰۰۰۰ هم میشه بعضی از این رشته ها یا دانشگاه شهر های دیگه تیپ دو و سه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام مامانم مامان بزرگم با حرفا  نگاهاشو دارن لهم میکنن پشت سرم پچ پچ میکنن جلو رومگاهی به رو ...

من باشم تا جاییکه میتونم جوابشونو میدم سرشونم داد میزنم چون ب اونا مربوط نیست طوری جلوشون وایمیسم ک جرات دخالت نداشته باشن ادم سمی سمیه حتی اگه پدرمادر باشه 

من 35 سالمه تازه دارم روی مهارت ام کار میکنم برای ارتقای کارم، ازدواجم نکردم چرا انقدر استرس میگیری؟ طرز فکر خانوادت اشتباهه و روت تاثیر گذاشته و اعتماد بنفست خراب کرده نذار جوونی تو حروم بشه، برو پیش یه مشاور خوب و در برابر افکار اشتباه خانوادت دستاتو بذار رو گوشت و ناشنوا باش و استعداد خودتو پیدا کن و برو جلو حتما که نباید استخدام بشی حمالی کنی کارمندی، خلاق باش ذهنتو باز کن افکار بسته زندگی آدمو فلج میکنه، برو تو اینستا بچرخ کلی ایده پیدا میکنی برای ارتقای خودت. راهتو از افکار سمی جدا کن جوونی تو داری به باد میدی، مهارت جدید پولساز یادبگیری بجای درجا زدن  و استخدامی 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خالت رشتش و شغلش چی بود عزیزم شوهرش چی

دیپلم انسانی بود ولی دستیاری دندونپزشکی یادگرفته بود کیلینیک کارمیکرد همسرش دندونپزشک😁فکرم نکن خیلی شاخ و خوشگل و... بود ها

قدشم حدودا۱۵۹-۶٠لاغرم هست

دیگه قسمتش بود

من 35 سالمه تازه دارم روی مهارت ام کار میکنم برای ارتقای کارم، ازدواجم نکردم چرا انقدر استرس میگیری؟ ...

باو همه خانواده های ایرانی اینن به پسر عمو من گیر دادن ۲۵ سالشه تازه میگن پیر مرد شدی نمی‌خوای زن بگیری😐

یه بار دادشم  تو دعوا حرف مشابهی بهم زده بود! بهم گفت خجالت بکش نه ازدواج کردی نه کاری داری نه چیزی!! ببین نامزدم ۱۹ سالشه ازدواج کرده تو ی بدبخت موندی ترشیدی!! خودش تو ۲۲ سالگی ازدواج کرده، خیلی ناراحت شدم.

اما بالاخره منم ازدواج کردم و برنامه هامون روبه راه شد، ولی دادشم داره از زنش طلاق میگیره و پدرم هم مغازه اش رو از دستش گرفته.  زن و بچه اش تو یه شهر دیگه و ایم افسرده افتاده تو گوشه ی خونش!!

باو همه خانواده های ایرانی اینن به پسر عمو من گیر دادن ۲۵ سالشه تازه میگن پیر مرد شدی نمی‌خوای زن بگ ...

عقلشون کمه، آدم باید خودش بفهمه کی داره حرف اشتباه میزنه البته فشار خانواده  آدمو خیلی اذیت میکنه درک میکنم 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یعنی با سال دوم و سوم نمیشه؟ پسر خاله ام سال دوم اتاق عمل یا پرستاری  قبول شد

همه شرایطشون عین هم نیست هرکسی یه استعداد و سطح هوشی داره کنکور تجربی جمعیت خیلی زیادی داره و رقابت خیلی بالایی و سطح سوالات هم خیلی سخته یه سر تو سایتا بزنی کارنامه رتبه ۱۰ هزار اینا رو گذاشته میبینی چقدر درصداشون خوب بوده تازه شدن ۱۰ هزار همه نمیتونن تو کنکور موفق بشن حتی بعد از چندین بار تلاش کردن

ماشاالله به شما چقدر لذت بردم از طرز فکرتون

لطف داری عزیز🌹🌹🌹