2777
2789
عنوان

بابام گفت از سنت خجالت نمیکشی...

886 بازدید | 36 پست

چندماه دیگه ۲۸ ساله میشم...

گفت از سنت از هیکلت از پخمه بودنت خجات نمیکشی...

دارم سعی میکنم لاغر کنم... ۷۴ کیلوم با قد ۱۶۶

لباس میخواستم بخرم همش میگفتن چقد زشت شدی چقد چاقی... 

بخاطر ازدواج نکردن من وقبول نشدن پزشکیم بعد ۴ بار کنکور ناامیده و افسردس...به ن منتقل میکنه هر لحظه یه بار نشده بشینیم دور هم به عشق و محبت و امیدوار بهم نگا کنن‌‌...

لیسانس دارم

همش میگم شید این استخدامی پاییز اموزش پرورش تلاشکن بخونم قبول شم امید بیاد تو زندگیم.. راه ازدواجم شاید درس شه...ولی این دفه عمیقا از سنم خجالت کشیدم

چند روز پیش دوس پسرم ترکم کرد رفت با یه دختر ۱۹ ساله

خیی دارم سعی میکنم خودمو جم کنم..

چقدر منی منم بعد ۴ سال دارم میرم پرستاری هوشبری ....

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا ۲۸اقدر زیاده

حسمو بد کردی به خودم اسی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

تو قطعا لایق بهترینایی

خودتو دوست داشته باش و در کنارش رژیم و ورزش هم شروع کن

حرف بابات رو هم جدی نگیر، مامان بابا ها چیزی تو دلشون نیست💚

ان شاءالله آزمون استخدامی هم قبول میشییی:)

💚🌱
اوووووه مگه چن سالته خاله من۳۲سالشه امسال ازدواج کرد با ی پسر دوسال ازخودش کوچیکتر وهمه چی تمومـ چ خ ...

بابام مامانم مامان بزرگم با حرفا  نگاهاشو دارن لهم میکنن

پشت سرم پچ پچ میکنن جلو رومگاهی به روم میارن ولی اکثرا سعی میکنن پنهون کنن

ولی الان بابام برو اورد مخصوصا اضافه وزن چند بارررررر

بابام مامانم مامان بزرگم با حرفا  نگاهاشو دارن لهم میکنن پشت سرم پچ پچ میکنن جلو رومگاهی به رو ...

من ۷ سال از تو کوچک ترن از الان دارن زخم زبون میزنن خانواده ایرانی اونم از نوع قدیمیش امله برات مهم نباشه

لیسانس چی داری؟ همون سال اول دوم ، پرستاری فیزیوتراپی فیزیولوژی اتاق عمل ، پرستاری اینا میرفتی، نبای ...

وااا خب بچه ای دیگه متولد ۸۵ تو رویاس چه میدونه کنکور چیه همین رشته هایی میگی میرفتی میدونی چقدر قبولیشون سخته؟؟چقدر درصدای بالا میخواد حتی برای دانشگاه آزاد و ظرفیت مازاد خداییش وقتی راجب کنکور تجربی چیزی نمیدونید نظر ندین

خالت رشتش و شغلش چی بود عزیزم شوهرش چی

عزیزم بقرآن شوهر کردن اونم شوهر خوب هیج ربطی نه به قیافه داره نه تحصیلات نه هیچی دیگه فقط شااااانس من آدم میشناسم قیافه هیچی تا کلاس سوم راهنمایی هم ببشتر  نخونده بیا ببین چه شوهری داره ازون ور چندین معلم  وپرستار میشناسم ۵۰ سالشون شده و مجردن حتی دکتر دندونپزشک شهرمون که متخصص کوکانه و خیلیم معروفه مجرده