2777
2789
عنوان

اینای که بچه کلاس اولی دارید بیاید

124 بازدید | 14 پست

سلام، به نظرتون درسته کتاب کمک درسی یا همون تمرین بیشتر واسه بچه ها بگیریم

واسه درس فارسی د ریاضی تا پایه شون قوی بشه

ی بار یه خانوم معلم‌اینجا  بود میگفت

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

اگه بچتون کامل کتاب و مسلطه آره کمکی بگیرید 

و اگرنه لطفا بیشتر رو خود کتاب تمرکز کنید تا بدتر گیج نشه

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

بنظرم همون کتابای خودشون کافیه

بچه الان نمیتونه زیاد بنویسه اذیت میشه

بزارید مثل ی تفریح به درس نگاه کنه که ازش لذت ببره

درس اضافه زدش میکنه از درس

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال پسرم کلاس اولی بود، بچه ها طفلی به قدرکافی نسبت به سنشون درس و مشق دارن نیاز نیست، فرصتم نمیشه، همش تمرار تمرین، مشق، املا، ریاضی، حتی قران و علوم هم حفظیحات داره

چون کاربرگ هم دارن، بچه زده میشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بنظرم همون کتابای خودشون کافیه بچه الان نمیتونه زیاد بنویسه اذیت میشه بزارید مثل ی تفریح به درس نگ ...

خودم هم میترسم زده بشه

من پارسال پسرم کلاس اولی بود، بچه ها طفلی به قدرکافی نسبت به سنشون درس و مشق دارن نیاز نیست، فرصتم ن ...

پسرم نیمه اولی هم هست ریزه زود خسته میشه

پسرم نیمه اولی هم هست ریزه زود خسته میشه

افرین، کلاس اول الان مثل زمان ما نیست

هم مادر و هم بچه هر دو باید تلاش کنن، خصوصا نیمه اول، 

درسته نمره نمیدن ارزشیابی دارن اما باز بچه باید برسونه خودش رو، گاها تعطیلات میشه در هفته سه نشانه هم اموزش میدن

پسر منم شش ماه اول بود

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍