2777
2789

یه چند روز قبل پریود و روزای اول پریودم الکی الکی از دست شوهرم عصبی میشم و اصن دوس ندارم باهاش حرف بزنم و. خیلی بهش بی محلی میکنم و بعدا عذاب وجدان میگیرم از اینکه دلشو شکستم

فقطم از اون بدم میاد نسبت ب بقیه افراد خانواده هیچ حسی ندارم چیکار کنم اصلاح شم اخه هرسری این حسه داره پیشرفت میکنه قبلا ب. این شدت نبود🤦🏻‍♀️

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

منم اینجوریم خداروشکر حامله ام وگرنه قبلا هر ماه وقت پربودم بحث داشتیم و قهر بودیم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریم. مثلا یادم میفته 8سال پیش بهم چی گفته

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

منم همینطورم ولی نسبت به همه ولی بیشتر شوهر و بچه هام 

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
منم همین شکلیم.این دفعه قبل پریودی اینقدر گریه کردم سر اینکه یادم اومد یه وقتایی بهم ماشین نداده،در ...

وای دقیقا مثلا من یادم میاد تو دوران نامزدی یه بار بدون شام منو رسوند خونه و چنان اتیشی میفته بجونم ک قشنگ اماده جنگ میشم🤣

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
وای دقیقا مثلا من یادم میاد تو دوران نامزدی یه بار بدون شام منو رسوند خونه و چنان اتیشی میفته بجونم ...

هی هم میگه چی شده؟ اگه حوصله دعوا نداشته باشم یا خیلی بخوام خودمو کنترل کنم میگم چیزی نیست هورمونامه،میگه بعد این همه سال خبب باید بتونی مدیریتش کنی.میگم بابا دست خود آدم که نیست.تهشم میگم خوشبحالت مررردی.

حالا چرا هشت سال

8ساله ازدواج کردم😂😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن