2777
2789

خانما من لاغرم کلا و چاق نمیشم ... حتی دکتر هم رفتم زیر نظر دکتر یکی دو کیلو اضاف کردم بعدش هیچ ... 

حدود ۴ سال پیش پودر چاقی گرفتم خیلی روم اثر کرد دو سه دوره خوردم وقتی قطع کردم هم همون بودم ولی بعدش هی کرونا شدید میگرفتم و خیلی کار و فعالیت داشتم سه چهار کیلو کم کردم بعدش هم بخاطر مشکلات روحی و عاطفی دو سه کیلو کم کردم ....چند بار چکاپ کامل دادم مشکل خاصی نبود جز یکم کمخونی و کمبود ویتامین دی 

الان قرص گین آپ گرفتم امیدوارم جواب بده یکم خواستگاریم نزدیکه 

شما تجربه داشتید؟

کاربری مشترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدبخت

خیلی ضرر داره بعد اون کبدم آنزیمش رفت بالا با کلی عرق کاسنی خوردن آوردمش پایین چون توش جینسینگ داره از ی طرف تپش قلب و بی خوابی میگرفتم حین خوردنش قطع ک کردم خوب شدم.همش پفه اصلا مفید نیست تازه سیپرو هم داره داخلش واسه کلیه هم مضره خیلیا رو دیدم خوردن و عوارض دیدن ازش

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
چرا بدبخت؟ چی شدی بگووو

سراستخونام سیاه شدن اونم هرشش تا مفاصل باهمین گین اپ 

مخصوصا اگه دوره دوم یاسومته نخور که بددخت میشی مث من منم چن سال پیش ی ماه خوردم هیچیمم نشد  امسال دستم میشکست کاش نمیخریدم بهار دوباره یه قوطی دیگه خریدم دوره دومم میشد همه چی باتیر کشیدن استخونای زانو باز کشاله ران شروع شد و درنتیجه این دردا نکروز سراستخوان هام خودنمایی میکرد نخورید نخورید نخورید

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ