2777
2789

من تو چند تا سایت دیدم باید بعد حمد ۱۳ بار سوره قدر بخونیم

تو بعضی سایت ها هم دیدم فقط یک مرتبه سدره قدر بخونیم

کدومش درسته میشه راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجتم گرفتین؟

والا ی روز اومدم نماز حاجت امام موسی کاطم و بعدش امام رضا رو خوندم و بعدشم نامه ب امام زمان شاید باورت نشه ولی فرداش جواب گرفتم 🙂

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

برای منم دعا کن حاجت بگیرم قشنگم🌸

چشم گلم انشالله حاجت روا شی 

خیلی دلم میخواد دوباره بخونم دوتا نمازو 

اگه انشالله فردا تونستم بخونم حتما دعات میکنم گلم تو نماز 

میشه لطفا توضیح بدی نماز امام کاظم رو چطور خوندی مرسییی

اول تو نیت میگی دو رکعت نماز به نیت توسل به امام موسی کاظم (ع) می خوانم قربه الی الله الله اکبر ، بعد تو  هر رکعت بعد ازحمد دوازده مرتبه سوره توحید رو میخونی . بعد از نماز صد مرتبه صلوات میفرستی و بعد به سجده میری و دوازده مرتبه میگی 

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِحَقَّ الْمَحْبُوسِ فی سِجْنِ هارُونَ اَنْ تَقْضِیَ حاجَتی

بعدش حاجت هاتو از خدا میخوای 

نماز امام رضا رو هم توضیح میدید ممنون

نیت میکنی دورکعت نمازه کلا 

رکعت اول بعد از حمد آیه الکرسی، در رکعت دوم بعد از حمد سوره قدر بخوان. بعد از نماز قرآن را بر روی سر بگیر و بگو :

«أَللَّهُمَّ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ إِلی خَلْقِکَ، وَ بِحَقِّ کُلِّ ایَةٍ فیهِ، وَ بِحَقِّ کُلِّ مَنْ‏ مَدَحْتَهُ فیهِ عَلَیْکَ، وَ بِحَقِّکَ عَلَیْهِ، وَ لا نَعْرِفُ أَحَداً أَعْرَفَ بِحَقِّکَ مِنْکَ»

سپس ده ‏مرتبه ذکر : «یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»، ده مرتبه:بِحَقِّ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ عَلِیٍّ، ده ‏مرتبه:بِحَقِّ فاطِمَةَ، ده مرتبه: بِحَقِّ الْحَسَنِ، ده مرتبه: بِحَقِّ الْحُسَیْنِ، ده‏ مرتبه:بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ، ده مرتبه: بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه:بِحَقِّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ مُوسَی بْنِ جَعْفَرٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ عَلِیّ ‏بْنِ مُوسی، ده مرتبه:بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه:بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ، ده مرتبه:بِحَقِّ حَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ، ده مرتبه:بِحَقِّ الْحُجَّةِ.