2777
2789
عنوان

خانما سوال خصوصی دارم میشه بیاین؟

889 بازدید | 67 پست

امروز با نامزدم رفتیم واسه گواهی سلامت بکارت،اولش ی دکتر رفتیم گف بکارتت حلقویه و یکمی شله،نامزدمم داشت میشنید اصلا هیچ جوره رابطه ای نداشتیم یهویی گف رابطه داشتیم که ببینه دکتر چ میگه دکترم گف آره یکم گشاده و فلان با هیشکییییم تاحالا هیچچچ رابطه ای نداشتم،بعدش رفتیم ی دکتر دیگ اون تقریبا ۵۰ سالش میشد گف من با این همه سال سابقه ای ک دارم میتونم بگم نه حلقویه ن شله و ن هم پارکی داره بنظرتون چیکار کنم؟ کدومشون راس میگه؟ 

لطفا نگین اینا مزخرفاتو فلان رسمشون اینه خودمم قبول ندارم

از من دیه بگیر ولی تعلیقم نکن نی نی یار  هروق دیدی بحث کردیمو جوابتو ندادم بفهم حیف دونسم انگشتای نازم واسه توعه 🐮 تایپ کنن    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هیچ کدوم نمیتونن درست تشخیص بدن 

با نامزدت برو دکتر دیگه حرفی اصن نزن 

قول میدم نظر متفاوت بده 

هیچ کدوم قوه تشخیص ندارن الکیه همش 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

نامزدت دنبال چیه این وسط اونجوری گفته😕

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
خودت خبر خودتو نداری ک رابطه داشتی یا نه؟!

گفتم که من هیچ جوره رابطه ای با هیچکسی نداشتم دروغم ندارم ن شما آشنایین ن من میشناسمتون

از من دیه بگیر ولی تعلیقم نکن نی نی یار  هروق دیدی بحث کردیمو جوابتو ندادم بفهم حیف دونسم انگشتای نازم واسه توعه 🐮 تایپ کنن    
پس چرا میگی نمیدونم کدوم راست میگه

عزیز ت الان بری دکتر یکی بگ شله و فلان یکی هم هیچیت نشده با اینک هیچ رابطه ای نداشتی کنجکاو نمیشی؟