یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ی جاری دارم تو سن ۳۷-۸ سالگی مبتلا شد واقعا داغون شد چون اصلا رژیم رو رعایت نکرد تا الان چندین بار بستری شده. به جز اون بقیه دیابتی ها مثل آدمای معمولی زندگی میکنن فقط ی کم رژیم دارن و دارو ها رو سر وقت مصرف میکنن
من الان دوازده سال ک دارم اصلا هم تاثیری روم نزاشته و خیلی طبیعی دارم زندگی میکنم اصلا هم خودمو بیما ...
واقعا... دیابت نوع چند دارین؟
همیشه دنبال یکی میگردم که شرایطش مثل من باشه ولی اطرافیان هیچکی دیابت نداره.... میشه از دیابتی شدنت وشرایط خودتون ووصعیت قندتون بیشتر برام بگین.... موقع ابتلا قندتون چند بود الان چنده؟
ببین من الان یه نگاهی به تاپیک هات کردم . تو با مشکلی که برات پیش اومده کنار نیومدی و زندگیتو تو مسیر نابودی قرار دادی لطفاً حتما برو پیش مشاور . منم یکم مشکل داشتم و واقعا زندگیمو تو مسیر نادرستی هدایت میکردم . لطفاً به حرفم گوش کن یه مشاور روانشناس پیدا کن و مداوم یه مدت برو. تو بیشتر از جسمت الان روحت مشکل داره
نه خودت چند سالته... من ی جاری دارم تو سن ۳۷-۸ سالگی مبتلا شد واقعا داغون شد چون اصلا رژیم رو رعایت ...
من 34 سالمه...
خیلی رعایت میکنم الان قندم کنترله وناشتا 90 هست ولی از اینکه لاغر شدم وهمیشه باید رژیم باشم ودارو مصرف کنم کلافه میشم... میترسم داروها روی کلیه هام اثر منفی بزاره وهزار تا فکر دیگه....
واقعا... دیابت نوع چند دارین؟ همیشه دنبال یکی میگردم که شرایطش مثل من باشه ولی اطرافیان هیچکی ...
راستی عمه منم دیابت شدید داشت و سالها انسولین میزد الان نزدیک دو ساله تحت نظر دکتر تغذیه هست و یه قرص قندم نمیخوره .فقط تغذیه درست داره و پیاده روی . خواب به اندازه و به موقع غذا خوردن و سبزیجات فراوان . صبحانه قبل هشت میخوره و هشت شب به بعد هیچی نمیخوره
واقعا... دیابت نوع چند دارین؟ همیشه دنبال یکی میگردم که شرایطش مثل من باشه ولی اطرافیان هیچکی ...
نوع یک ،من ۹ سالم بود ک گرفتم از مدرسه میومدم خونه مون آتیش سوزی شده بود منم از ترس و استرس زیاد غش کرده بودم ترس اینکه بلایی سر خانواده ام اومده باشه داشتم بعد یک ماه هرروز لاغر تر میشدم و دستشویی زیاد میرفتم نا آزمایش دادم و گفت ک دیابت داری
اولش خیلی لاغر شدم بعدش به روال عادی برگشتم هر چن وقت یبار آزمایش میدم و قندمو اندازه میگیرم و میرم دکتر تا مقدار انسولین رو برام تعیین کنه الان کاملا کنترل شده اس و خداروشکر هیچ مشکلی هم ندارم همه چی هم میخورم یعنی پرهیزات غذایی ندارم فقط کمتر