2777
2789

واقعا چیکار‌ میکنید با بچه هاتون

دیوونه شدم انقدر دارم دنبالش راه میرم

تا یه دقیقه میشینم‌ یه جا داره یه آتیشی میسوزونه

خوابش خوبه به نسبت سنش

تغذیه‌ش هم خوبه ، خوب میخوره

نمودار رشدشم عالیه 

فقط انرژیش بیچاره‌م کرده

به دلایلی مدت نامعلومی خونه بابام ساکنم

خونه دوبلکسه ، ولش میکنم صندلیایی که جلوی پله گذاشتیمو میزنه کنار‌ می‌ره بالا 

یا می‌ره زیر مبلا

گم میشه تو خونه 

یهو تو بالکنه

خسته شدم انقدر دنبالش بودم

باباشم شبا میاد یا روزای تعطیل کمکه برام

ولی روزای عادی دیگه میبُرم. 

سرش داد میزنم ، جیغ میزنم .. نه زیادا

اولش با روی خوش میگم ده بار بیست بار

دیگه قاطی میکنم بعد عذاب وجدان میگیرم

تا کِی این وضع ادامه داره😭😭😭😭😭😭😭

آره برادر زاده منم اینجوریه یه جا آروم نمیشینه همش دنبال خراب کاری 

حالا ما خودمون نگهش میداریم مامانش ازش هیچ خبری نداره 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصلتو زیاد کن هنوز اولشه.من دوتا دارم ماشالا از صب ک بیدار میشن اخر شب با دعوا میخابونم..

خیلی حساسی بچس..من همه وسایلمو جمع کردم ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

تو حق نداری قاطی کنی 

بچهههههههههه اس 

دختر منم همینجوریه دیگه نزدیکای دو سال بهتر میشن 

و خدارو شکر کن ک سالمه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

تو تنها نیستی منم همین حالو دارم تنها با دوتا بچه شلوغ کار 

روانی شدم انقد به حال خودم گریه میکنم تو سن کم مشکل عصبی پیدا کردم 😭😭😭😭

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

من هنوز شوهرم هس مثل بچه غرغر...همه میگن ک تینا دوتا بچه نداره سه تا داره...

تا الان هیچ کس کمک نکرده..خودم حموم میبرمشون همش پای خودمه..22سال سن مثل پیرزنا شدم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..