2777
2789

بچه ها سلام پشیمون نشدین؟روش خوبی هست برای چاق کردن صورت؟لطفا کامل کامل و صادقانه کسایی که انجام دادین بهم بگین.

من واسه چونه زدم و واقعا راضي ام  جاهاي ديگه رو نميدونم

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دکتر داره و فرم صورت هرکسی. به همه‌کس نمیاد و خوب نمی‌شه. درکل اونایی که طبیعی صودتشون با تغذیه چاق شده خیلی طبیعی و قشنگترن. دوست من صورتش لاغر بود تزریق کرد خیلی بد شده ببخشید ولی عین سیب‌زمینی‌ای که با دمپایی لهش کردن. ولی توی باشگاه یه دختری هست با اینکه ورزش صورتو لاغر می‌کنه ولی با تغذیه قشنگ صورتش پر شده. و خیلی خوبه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
باید هی تکرار بشه؟ 

هر سال يا دو سال ي بار ولي بعداز دو بار زدن ديگه كلا ميمونه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
چند وقته زدین باید مرتب بزنید ترس نداشت؟پشیمون نیستین

نه اصلااااا پشيمون نيستم اولين بار ٣ سال پيش زدم تا چندماه پيش دوباره رفتم ي سي سي ديگه زدم واقعاً ب نظر من خيلي خوبه

اصلااا ترس و درد نداره مواد بي حسي هم ميزنن 

هرچند وقت باید تمدید کرد؟؟اینایی که پوستشون اویز میشه چی؟ اگه تمدید نکنی بد نمیشه پوست؟

والله برا بار اول که سه تا مرحله بود مثل اینکه 

الان دوساله از آخرین مرحله میگذره .دیگه چیزی نزدن 

نمیدونم والله . شاید زیاد میزنن اونا 

خواهرشوهرام پوستشون صاف شد اتفاقا 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....