2777
2789
عنوان

فلج مغزی دخترم نازنیم فرشته ی مظلومم

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 64 پست
کسانی ک تجربه دارن جواب بدن الان دخترم ۳ روزه میره مدرسه عادی دودولم پروندشو بگیرم ببرم استسنایی

بزار بره شاید در طول سال بهتر بشه 

معمولا اگه مشکل داشته باشن دوباره ارجاع میدن مرکز اختلالات 

بچه منو یه بار ارجاع دادن تست گرفتن دوباره بازم گفتن مشکلی نداره 

دیگه خودم دوسال بعدش رفتم مرکز اختلالات درخواست تست کردن که گفت هوش بچتون سر مرزه یعنی میتونه تو مدارس عادی بشینه ولی من به خاطر شرایطش نمیخاستم بچم اذیت بشه و استرس بکشه بردمش اونجا و گفت هروقت خواستی میتونی دوباره تست بدی برش گردونی عادی 

حالا شما بزار امسال بمونه شرایطشو ببینی چه جوریه 

الان ببری شاید بعدها پشیمون بشی یا اطرافیان چیزی بگن

کی می‌شود نوای«اَنا المَهدی»تورا از سمت کعبه بشنوم"عَجّل عَلی ظُهُورک"

استارتر میدونم یکسال از تاپیکت میگذره ولی خواستم بدونم دخترتو چیکار کردی؟؟؟پسر منم دقیقا شرایط دخترشما رو داره..سی پی خفیف داره و امسال داره میره کلاس اول غیردولتی.ولی حس میکنم هیچی متوجه نمیشه و درسا واسش سنگینه..شاید مدارس استثنایی واسش بهتر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر میدونم یکسال از تاپیکت میگذره ولی خواستم بدونم دخترتو چیکار کردی؟؟؟پسر منم دقیقا شرایط دخترش ...

اره عزیزم بزار بره استسنائی براش بهتره دخترم میره استسنائی الان

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…