2777
2789
عنوان

خرید مبل

126 بازدید | 9 پست

دوستان برای خریدن مبل خونه باید به چه چیزهای بیشتر دقت کنم که یه مبل خوب بخرم که بعداً پشیمون نشم ؟ راجب خرید کردن وسایل خونه اصلا تجربه ای ندارم بلد نیستم لطفاً راهنمایم کنین ممنون میشم

پارچه‌ . فوم . ضمانت 

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچه جنسش چی باشه فومش چه جوری باشه بهتره؟

فوم سرد باشه 

و وقتی فاکتور مینویسی بگو من همین کیفیت تو نمایشگاه رو ازتون میخوام 

دقیقا اینو تو فاکتور ذکر کنید چون تو نمایشگاه مبل با متریال خوب میزارن بعدا مبل با متریال ضعیف تحویلتون میدن 

کل پول رو‌ اول نده فقط بیعانه بده 

اگر کاری که آماده کردن کیفیتش خوب نبود تحویل نگیر و به دفتر پاساژ شکایت کن اونا خودشون میدونند چیکار کنند به خاطر رونق پاساژ خودشون همیشه طرف مشتری هستن 

چهارراه بافت آباد بهترین جا برای خرید مبل هست توازن بین قیمت و کیفیت وجود داره 

فوم سرد باشه  و وقتی فاکتور مینویسی بگو من همین کیفیت تو نمایشگاه رو ازتون میخوام  دقیقا ...

عزیزم از کجا بفهمم فومش سرده؟ واقعا ممنون از راهنماییت 🥰❤️

عزیزم از کجا بفهمم فومش سرده؟ واقعا ممنون از راهنماییت 🥰❤️

فوم‌سزد ایستایی داره قشنگ میشینه رو کار 

نمیتونند اگر تو فاکتور بزنی فوم سرد چیز دیگه ای یا اسفنج بزنند 

مشخص میشه قشنگ بشینی روش یا ضخامتش رو ببینی مشخصه 

ببین پاشو برو چند تا کار تو بازار مبل ایران ببین 

بعد برو شهرک ولیعصر کارهاسونو ببین هر آدمی متوجه فرق کار میشه