2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب خیلی بد گریه میکرد

958 بازدید | 63 پست

پدرش رو چندسالیه از دست داده خیلی زندگی سختی داشتن در گذشته فقیر بودن و پدرش گرفتار اعتیاد بوده 

ما  با خانواده ی خودم رفته بودیم سفر که دیروز از سفر برگشتیم دلش گرفت

همش به من تو سفر میگفت خوشبحالت پدرتو داری 

همیشه یه غمی تو چهرهشه

همش میگه من ک گفتم سفر نمیام چرا اصرار کردی منم گفتم والا اونجا ک خیلی بهت خوش گذشت خودم دیدم بعد گفت نه الان می بینی ک چقدر حالم بده من این زندگی رو نمیخوام دیگه زندگی برام معنی نداره 

من مادرمو نمیتونم سفر ببرم کجا بیام شاد باشم 

همیشه همینجوریه به یاد خانوادشه و یه جورایی فکر میکنه من و خانوادم خودشیفته و خوشحالیم و خودشو جدا میبینه 

گفت تو نمیدونی به من چی گذشته و خیلی سخت گریه کرد 

منم که دلسوز نمیدونم براش چیکار کنم.

والا چی بگم امیدوارم عاشق هم باشید و همدیگه رو درک کنید 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی 

منم نامزدم پدرش بیماری سختی داره همش افسرده شده از وقتی پدرش بیمار شده و هر چی میگم باهام دردودل کن میگه تن پدرت سلامت چی بگم وقتی تا تو موقعیت نباشی درک نمیکنی فقط یه بار خیلی فشار روش بود یک ساعت تمام گریه کرد تو بغلم

والا چی بگم امیدوارم عاشق هم باشید و همدیگه رو درک کنید 

متاسفلنه همدیگرو درک نمی‌کنیم و من نمیدونم طلاق بگیرم یا نه مشکلات زیاد داریم میترسم بعد طلاق حالش بدتر شه

یه بار با خانواده اون برو مسافرت یا اگه دوست نداری بری بزار خودش با خانواده اش بره واسه مامانش گل بخر یا لباس و وسیله ای که نیاز داره بخر شوهرت شرایط روحی بدی داره باهاش حرف بزن بگو چکاری خوشحالش میکنه همون کارو انجام بدین

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
الهیییی  منم نامزدم پدرش بیماری سختی داره همش افسرده شده از وقتی پدرش بیمار شده و هر چی میگم ب ...

درک میکنم

ولی آخه تا کی میخواد اینجوری افسرده باشه الان ۶ ساله همیشه تو فکره همیشه غصه و اضطراب داره چون ثروت نداره ک دلیل نمیشه اینجوری باشه در کنارش دلتنگ هم هست

دائم خودشو با خانوادم مقایسه میکنه از لحاظ ثروت  خودشم تلاش میکنه ها ولی خب زمان می بره بخواد ...

چقدر حسوده اول دلم سوخت الان نظرم عوض شد آدم انقدر تنگ نطر ول کن بابا معلومه ته دلش عاشقت نیست جدی میگم بخدا اصلا نشونه ای از عشق تو وجودش نیست به همه چی حسودی میکنه خونوادت ثروت موقعیت همشم به یاد خونواده خودشه