حالم خیلی بده بچم سه ماهشه همش میترستم بمیرم بزرگ شدنشو نبینم این دوسه هفته هست شبا حالم خیلی بده همش میرم تو فکر مردن میگم خدایا بزرگ شدن بچمو ببینم انگار شبا که فکرم ازاده اینا میاد تو سرم احتمال داره افسرده شده باشم خیلی فکرمو درگیر میکنه خیلی اذیت میشم فقط شبام یادم میوفته کسی اینطور بوده
فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دقیقا منم بعد زایمان همین بودم، غروبا همسرم خونه نبود زار میزدم...
افسردگی شدید بعد زایمان شد و تو اغتشاشات بود ترسیدم برم دکترم...
الان دوسال میگذره داروهای افسردگی مصرف میکنم و بنظرم هیچ تاثیری نداره..
توروخدا تو زودتر برو پی درمونت...
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
شاید نوعی از افسردگی بعد از زایمانه برا درمان اقدام کن حیفه بجای لذت بردن از حس مادری درگیر ا ...
به خدا تا برقا خاموش میشه اینجور میشم همش میگم نمیرم بچمو نبینم بعدا الانم گریم گرفته
1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی عزیزم من تاالان ک پسرم ده سالش شده هنوز این ترس تووجودمه
خیلی حس بدیه شبام میاد سراغم که فکرم ازاده
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥