2777
2789
عنوان

جواب غلط ازمایشگاه

300 بازدید | 10 پست

اگه مطمئن باشی آزمایشگاه جواب اشتباه داده اثر داره درخواست تجدید آزمایش بکنید یا بی خیال بشیم جای دیگه بریم .هزینه آزمایش هم یک میلیون شده .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سوپروایزر ازمایشگاهم،  وظیفشونه تکرار کنن  حالا از کجا میدونی جوابت اشتباست؟ ازمایش چ ...

خون .میزن قند خون وچربی خون همیشه بالا بوده الان حدود نصف زده .در حالیکه میدونیم مشکل قند وچربی خون بالا داره .حدود ده سال هست .ماه قبل هم آزمایش داد بالا بود.حتی خودشون هم شک کردن معدلش رو دوباره بررسی کردن ولی زحمت ندادن کل آزمایش خون رو دوباره بررسی کنند 

برا خواهر من اشتباه شده بود چون بعضی ازمایشارو میفرستن تهران تو شهرمون دیگه رفتیم یه شهر دیگه اونجا ...

هزینه چی شد .نرفتید صحبت کنید چرا اشتباه انجام دادن .الان چکار کنیم .میدونم صددرصد  انجام بدن معلوم میشه اشتباه شده 

خون .میزن قند خون وچربی خون همیشه بالا بوده الان حدود نصف زده .در حالیکه میدونیم مشکل قند وچربی خون ...

بگو من مطمئنم اشتباه شده شاید برچسب یه بیمار دیگه رو‌ جابجا زدین روی لوله ازمایش بیمار ما 

و بگو دکترم اصلا قبولش نکرده ، نمونه گیری مجدد انجام بدید

هزینه چی شد .نرفتید صحبت کنید چرا اشتباه انجام دادن .الان چکار کنیم .میدونم صددرصد  انجام بدن م ...

نه نرفتیم اخه براش تشخیص رماتیسم گزاشتن حتی دکتر واسش داروهای شیمی درمانی نوشته بود ماهم هول کردیم دیگه سریع رفتیم شهرستان اونجا مشخص شد که ازمایشه اشتباه بوده خداروشکر 

اره تعجب میکنم چرا خودشون تکرار نکردن  تو ازمایشگاه ما با وجود کوچکترین شکی دوباره تکرار میکنی ...

درمانگاه دولتی .اره خصوصی تکرار میکنه .ولی اینا دیدن  یجای کار میلنگه ولی نکردن دوباره  بررسی کنند 

اره تعجب میکنم چرا خودشون تکرار نکردن تو ازمایشگاه ما با وجود کوچکترین شکی دوباره تکرار میکنیم

عریزم لازمه حتنا بریم جواب رو حضوری بگیریم یا اینترنتی هم همونه و مشکلی نداره .؟