2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میخواد بگه

39 بازدید | 2 پست

سلام من تاپیکهای قبلی توضیح دادم پسرم اضطراب جدایی داره کلاس دوم هستهنوز زنگ تفریح ها میریم پیشش مدرسه غیرانتفاعی میره و اینکه مدیر مدرسه هم خودش یه خانومه فوق العاده فهیم و باسوادی هست امروز زنگ تفریح که رفتم پیش پسرم معاون گفت خانوم مدیر گفتن فردا صبح خانوم فلانی بگو بیاد کارش دارم استرس گرفتم که چکار داره یعنی

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

میگم نکنه دیگه شاکی شدن ما آنقدر میریم مدرسه پیش پسرم چون واقعا نمیمونه و گریه میکنه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

از معاون پرسیدم نکنه بگه نیاید مدرسه خندید گفت نه احتمالا میخواد راهنماییتون کنه چون دکترای روانشناسی داره خدا کنه فقط شاکی نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.