بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بی ایمان بمونه شاید اون پول از بین رفت تکلیف ایمانش چی میشه؟
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
چقد سطحی نگریکم تامل عزیزمراهای رسیدن ب خدا زیاده یکی با پول ایمان میاره و ایمانش میمونه یکیم پرمدعا ...
اتفاقا سطحی نگر نیستم عزیزم دارم به ایمانی که با پول بدست اومده فکر میکنم انسانی که از این همه معجزه خدا تا الان غافل بوده وبه خاطر مال دنیا باایمان شده اگه مال دنیا ازبین بره ایمانش هم متزلزل میشه خود آفرینش انسان یا زمین همش معجزه هست هر لحظه که نفس میکشیم خودش معجزه هست
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم