2777
2789
عنوان

کمبودشیرخشک کمک

81 بازدید | 18 پست

دختره من دوماهشه و شیرخشک نان ای ار میخوره ازهمون اول شیرمنو نخوردمنم بعدش مریض شدموشیرم کاملا خشک شدالان هرجاکه میگردم شیرخشک نیس خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم بالای هزارتاداروخونه سرزدیم ولی نیس که نیس الان این شیرش تموم شه دیگه نداره ازترس بهش کم شیرمیدم

کسی هس که این مشکلو تومحل زندگیش داشته باشه؟و   اگه جای هست که دارن بهم معرفی کنه 

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دی جی کالا نداره یا سایت معتبری که چک کنی ببینی داره ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اره منم به بچم دادم دیگه پیدا نکردم از شیر خشک دیگه استفاده میکنم

چه مارکی؟بچت چن وقتشه؟

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
حتما باید نان باشه نمیشه چیز دیگه ای بدی

اخه رفلاکس داره فقط همین شیربهش میسازه دکتربراش تجویزکرده