سلام به همگی شبتون بخیررر
امیدوارم حال همگی خوب باشه
این متن رو از زبون یه دختر ۱۴ ساله دارین میشنوین که حدس زد شاید بین این همه تاپیک های منفی و ... دیدن یه حال خوب خوشآیند باشه ((((:
خب من خیلیییی خوشحالم امروز و کلا اصلا این مدت، نزدیک ۴ ماهه به شدت رو روال و برنامه ام به اهدافی که خواستم رسیدم (: تونستم زبانم رو جهشی بخونم و سطحم رو از A2 رسوندم اوایل C1، ویولنم رو تکمیل کردم و همچنین یه عالمه ورزش کردم و شنا رو یاد گرفتم، درسای پارسالم رو مرور کردم و یه پیشخوانی از امسال و هر روز هم ۵۰ تا تست زدم مستمر ... ((((:
خیلی خوشحالم که هستم و وجود دارم و یه مامان بابای خیلی گوگولی و اوکیی دارم، یه عالمه دوست و رفیق خوب که میتونم هروقت بخوام روشون حساب کنم، خوشحالم تونستم این مدت از خودم شخصیت بهتری بسازم و یکم، یکم پیشرفت کنم و شاید به اون هدف دراز مدتم نزدیک بشم ((:
با این که شرایطم هم آسون نبوده، تا ۶ ساعت مطالعه و تمرین هم بالا رفتم و یه عالمه هم سخت کار کردم و حتی چندین شب تا صبح بیدار موندم و تا وقتی نور آفتاب روی دفتر و جزوه هام بتابه داشتم میخوندم و تمرین میکردم، چه دو سال پیش که خوندم و تیزهوشان قبول شدم و چه الان که تونستم یه تابستون عالی رو بگذرونم (: و الان که بازم یه پروژه جدید شروع کردم برای این سال تحصیلی و حتی قراره پنجشنبه ها مدرسه برم با ۳ تا کلاس دیگه و ... ولی راضیم و خداروشکر میکنم که میتونم از پس کارهام بربیام و زندگی خوبی دارم ((((:
صرفا خواستم حال خوبم رو با شما به اشتراک بزارم و امیدوارم اگر مشکلی دارین یا ناراحتی و غصه ای دارین هرچه زودتر برطرف بشه و شماهم اوکی بشین ((:
دوستتون دارم ♡