2777
2789
عنوان

حالتون چطوره؟

141 بازدید | 25 پست

سلام به همگی شبتون بخیررر

امیدوارم حال همگی خوب باشه

این متن رو از زبون یه دختر ۱۴ ساله دارین میشنوین که حدس زد شاید بین این همه تاپیک های منفی و ... دیدن یه حال خوب خوش‌آیند باشه ((((:

خب من خیلیییی خوشحالم امروز و کلا اصلا این مدت، نزدیک ۴ ماهه به شدت رو روال و برنامه ام به اهدافی که خواستم رسیدم (: تونستم زبانم رو جهشی بخونم و سطحم رو از A2 رسوندم اوایل C1، ویولنم رو تکمیل کردم و همچنین یه عالمه ورزش کردم و شنا رو یاد گرفتم، درسای پارسالم رو مرور کردم و یه پیشخوانی از امسال و هر روز هم ۵۰ تا تست زدم مستمر ... ((((: 

خیلی خوشحالم که هستم و وجود دارم و یه مامان بابای خیلی گوگولی و اوکیی دارم، یه عالمه دوست و رفیق خوب که میتونم هروقت بخوام روشون حساب کنم، خوشحالم تونستم این مدت از خودم شخصیت بهتری بسازم و یکم، یکم پیشرفت کنم و شاید به اون هدف دراز مدتم نزدیک بشم ((:

با این که شرایطم هم آسون نبوده، تا ۶ ساعت مطالعه و تمرین هم بالا رفتم و یه عالمه هم سخت کار کردم و حتی چندین شب تا صبح بیدار موندم و تا وقتی نور آفتاب روی دفتر و جزوه هام بتابه داشتم میخوندم و تمرین میکردم، چه دو سال پیش که خوندم و تیزهوشان قبول شدم و چه الان که تونستم یه تابستون عالی رو بگذرونم (: و الان که بازم یه پروژه جدید شروع کردم برای این سال تحصیلی و حتی قراره پنجشنبه ها مدرسه برم با ۳ تا کلاس دیگه و ... ولی راضیم و خداروشکر میکنم که میتونم از پس کارهام بربیام و زندگی خوبی دارم ((((:

صرفا خواستم حال خوبم رو با شما به اشتراک بزارم و امیدوارم اگر مشکلی دارین یا ناراحتی و غصه ای دارین هرچه زودتر برطرف بشه و شماهم اوکی بشین ((:

دوستتون دارم ♡

هعی فردا باید برم مدرسه😃

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بعد 16 وارد دنیای واقعیت جهان سوم نشی

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

سلام عزیزم ولی از الان حدی داری تست میزنی ؟ خسته نکن خودتو بزار برا دبیرستان از دهم قشنگ سفت بگیر رتبه تک میاری 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

هیچ وقت از کارهایی که انجام دادی به کسی نگو

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی