2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پلیکستیک نیستی و نرماله فقط چند روزه سیکلت دادی سونو

روز پونزده سونو دادم سونوپرافیست گفت احتمالا تخمکت ازاد شده تاجاییم ک میدونم تخمک بالغ نشه اصلا ازاد نمیشه 

بعد دکترم الان میگه پلی کیستیک هست تنیلی تخمدان داری و فولیکول نداری خیلی نگرانم کرد میگه ممکنه ی سال یا بیشترم طول بکشه تا باردارشی

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
روز پونزده سونو دادم سونوپرافیست گفت احتمالا تخمکت ازاد شده تاجاییم ک میدونم تخمک بالغ نشه اصلا ازاد ...

اره احتمالا تخمک ازاد کرده اما پلی کستیک نیتی اگه بودی کلی فولیکول نابالغ باید میدید اما تنبلی رو داری و عادیه و دکتر بهذقول ما جنوبیا تلیت اضافه کرده برا خودش😂برو ورزش زیر شکمتو با روغن سیاه دونه چرب کن اصلاح سبک زندگی کن باردار میشی منم مثل تو سه تا هم جوجه شیطون خدا بهم داد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
اره احتمالا تخمک ازاد کرده اما پلی کستیک نیتی اگه بودی کلی فولیکول نابالغ باید میدید اما تنبلی رو دا ...

گفت اتفاقا فولیکول ریزداری ولی دیگ رشد نمیکنن 🥲 ولی توبرگه ننوشت واسم 

خداحفظشون کنه برات دکترم گفت ورزش کن شما سر جوجه هات خیلیوقت بود اقدام بودی؟  

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
گفت اتفاقا فولیکول ریزداری ولی دیگ رشد نمیکنن 🥲 ولی توبرگه ننوشت واسم  خداحفظشون کنه برات دکت ...

پس همون پلی کیستیکه نگران نباش قابل درمانه به خصوص با اصلاح سبک زندگی و ورزش  نه اتفاقا طولانی مدت که منتظر بودم تقریبا ۸ماه بود اونموقع چاق بودم همین که لاغر کردم باردار شدم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚