2777
2789
عنوان

وقتی از پیش دبستانی میاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
خیلی براش توضیح میدم اصلا فایدع ندارع

ما یه همسایه داشتیم مامانش خونسرد بود وقتی میرف بیرون یه چیزی میخواست میخوابید رو زمین وسط راه میگف من گدام کمکم کنید خیلییییی لوس بود دنپایی و کفشامون رو میریخت پاین یه بار بهش گفتم نکن 1 ساعت گریه کرد بعدم مامانش آومده بود دم در چرا دل بچه رو شکستی 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن عزیزم خیلی این روزا خسته ام ،نیاز به کمی استراحت ،مسافرت تنهایی دارم

اتفاقا به همسرم میگفتم کاش ما زنا میتونستیم چند روز برای خود خودمون باسیم تا بعدا با انرژی بیشتر برگردیم به زندگی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ما یه همسایه داشتیم مامانش خونسرد بود وقتی میرف بیرون یه چیزی میخواست میخوابید رو زمین وسط راه میگف ...

😆جالبش اینه پسرم من بشدت بیرون از خونه مودب عاقل من تعریف میکنم اینارو بقیه باور نمیکنن 

اتفاقا به همسرم میگفتم کاش ما زنا میتونستیم چند روز برای خود خودمون باسیم تا بعدا با انرژی بیشتر برگ ...

اره بخدا ،پسرم بردم مشاور کودک میگفت همش مال اینه حوصلش سرمیره

اره بخدا ،پسرم بردم مشاور کودک میگفت همش مال اینه حوصلش سرمیره

بعد از صبحانه روزا ببرش پارک

بازی که کنه دیگه بعدش آروم میشه

دختر منم همینه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
نمیشه عزیزم واقعا در حد توانم تلاش میکنم حس میکنم از محبتام داره سواستفاده می‌کنه

نه قطعا اینطوری نیست اون هنوز اندازه ما درکی از زندگی نداره

منظورم لوس کردن نیست منظورم توجه بیشتره، مثلا اگه کار خوبی می‌کنه حتما بهش بگو و ازش تعریف کن حتی اگه خیلی کوچولو باشه،مثلا بهش بگو تو دیگه واسه خودت مردی شدی و ازش بخواه یه کار کوچیک واست انجام بده و بعد ازش کلی تشکر کن، ازین جور کارا،بعد اون متوجه میشه تو حواست به اندازه کافی بهش هست اونوخت آرومتر میشه بیشتر درکت می‌کنه و کمتر بهونه میگیره

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
بعد از صبحانه روزا ببرش پارک بازی که کنه دیگه بعدش آروم میشه دختر منم همینه

امسال رفته پیش دبستانی .یازده که میاد خونه دیگه عصر نمیخوابع میبریمش بیرون ،وقتی باباش هست مثل یه بچه کوچیک باهاش بازی میکنه بازم اینگار نیاز داره

نه قطعا اینطوری نیست اون هنوز اندازه ما درکی از زندگی نداره منظورم لوس کردن نیست منظورم توجه بیشتره ...

دقیقا

مثلا حتتی وقتی کار خونه میکنی باهاش صحبت کن

لبهش بگو تعریف کن ببینم چیکار کردی امروز

نقاشی چی کشیدی

دوستات کیان و... 

بذار تعریف کنه

دقیقا مثلا حتتی وقتی کار خونه میکنی باهاش صحبت کن لبهش بگو تعریف کن ببینم چیکار کردی امروز نقاشی ...

باشه عزیزم ،خیلی ازاینکارا میکنم ولی بازم بیشتر انجام میدم ازاین کارا ،