2777
2789
عنوان

یه سوال راجب غسل؟؟

211 بازدید | 26 پست

من پام لاک داشت دوتا انگشت بزرگام حواسم نبود الان که رفتم حموم غسل کردم اومدم بیرون پامو دیدم یادم افتاد😅😅😅

الان میشه نماز خوند یا دوباره برم 🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تاپیکتودیدم یادم افتاد امروز مشتریم گیر داده بود ناخنتو ریموو کن غسل نمیفته بهت

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
وای تاپیکتودیدم یادم افتاد امروز مشتریم گیر داده بود ناخنتو ریموو کن غسل نمیفته بهت

غسل نمیفته بهت یعنی چی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عه آخیش خدا خیرت بده  ممنونمممم🙏🙏🙏

عزیزم باید دوباره غسل کنی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بستگی داره پای راستت باشه یاچپ،اگر راسته باید مانع رو بردارید وهمون محل پایتون رو آب بریزید و دوباره سمت چپ رو هم غسل بدید،ولی اگر سمت چپیه مانع رو برطرف کنید وهمون محل رو به نیست غسل آب بریزید

غسل نمیفته بهت یعنی چی

ینی با ناخن کاشت نمیتونی غسل کنی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

خدا هم راضی نیست واسه دو تا ناخن لاکی بری دوبار حمام

برو نمازتو بخون فردا باز برو دوش گرفتی غسل کن 

اینقدر  بنده سخت گرفته آداب دین رو که دلزده میشی 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️