2777
2789
عنوان

یه سوال راجب غسل؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست
عه آخیش خدا خیرت بده  ممنونمممم🙏🙏🙏

اینجوری نیست!

اگه مانع روی یه تیکه از  سمت چپ بدن بوده ، همون قسمت رو آب بکش و تمام.

ولی اگه سمت راست بدنت بوده اون قیمت رو که آب گرفتی ، باید برای سمت چپ بدنت کلا همه ی سمت چپ رو بشوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هم راضی نیست واسه دو تا ناخن لاکی بری دوبار حمام برو نمازتو بخون فردا باز برو دوش گرفتی غسل کن& ...

😐 استارتر احکام بلد نبوده اومده سوال پرسیده .

حالا هرکی هر چی به دل خودش هست داره میگه! 

اینجوری نیست! اگه مانع روی یه تیکه از  سمت چپ بدن بوده ، همون قسمت رو آب بکش و تمام. ولی ا ...

توروخدا اینارو از‌کجات در میاری😂

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
😐 استارتر احکام بلد نبوده اومده سوال پرسیده . حالا هرکی هر چی به دل خودش هست داره میگه! 

هرکی یکیش خود شما هستین که منبع معتبرتون گوگل بوده

من که این بازی ها رو قبول ندارم خدا اونقدر مهربونه و از دید من راضی نیست بندش تو یک شب چند بار غسل کنه چون روی دوتا  ناخنش لاک بوده برای دو رکعت نماز که برای آرامش روح و روان هست نه اینکه ب زحمت بیفتی و خسته بشی و با اکراه بخونی 

والا این بنده ها هستند که سختش کردند یعنی چی اگر مانع رو پای چپت برو آب بکش  اگر راست بود برو نصف بدنتو بشور ادم دین زده میشه و اصلا من یکی تو کتم نمیره 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️