2777
2789
عنوان

بنظرتون کار عقلانی چیه

57 بازدید | 2 پست

من حدود شش ماه پیش یه مراسم  عروسی  دعوت بودیم برا بار اول دعوت شده بودیم همسرای دوستای همسرم بودن من لنز گذاشته بودم ولی وقتی رفتم تا مراسم بقیه به خودشون نرسیدن و من چون کم سن تر بودم یکم معذب بودم فکر کردم الان میگن مگه عروسه یا هرچی خوب نمیدونم چرا اونا فکر کردن من چشم رنگ خودمه منم روم نشد بگم لنزه  گذاشتم چون  رنگش سبز طبیعی بود تو ذوق نمیزد منم روم نشد بگم لنزه الان شانس من زده با همین خانمه یکیش که فکر کرده بود بچه امون تو یه مدرسه هست  من روم نمیشه ببینمش بگه زنه خله چون گفت شما که خودت چشمت رنگی برا عروسیت لنز برا چی بود منم گفتم اره( چون چشم واقعیم قهوایی هست منظورش نفهیدم ) کاش نزاشته بودم بعد که حرف زد متوجه شدم که نمیدونه فکر میکنه این چشم خودمه نه با چشم طبیعی خودمه حالا تو اون شلوغی نفهمیدم چی شد  بعد که راجبش فکر کردم گفتم این نفهمید من ببینه چی میگه من که رنگ چشم خودمه دوست دارم برا تنوع گذاشته بودم شد دردسر الان منو اگه دید بنظرتون چطور رفتار کنم خیلی خجالت میکشم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
یه درصد فک کن که اون این مکالمه و رنگ چشمای شما و لنز گذاشتنت یادش باشه!مردم انقدر بدبختی دارن این چ ...

اخه نمیگه این چشمش رنگی بود چطور قهوایی شد خدا کنه یادش رفته باشه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.