2777
2789
عنوان

خانمای اقدامی و باردار

89 بازدید | 5 پست

سلام من ۴روز بعداز اتمام پریود دوبار به فاصله دوسه روز یه بار اقدام داشتم امروز روز تخمک گذاریه درد شدید تخمدان و پا دارم همش کسلم و حالت تهوع دارم اما بی بی گذاشتم صبح منفی بود 

یعنی از آزادشدن تخمک هستش 

یامیتونه علائم اولیه بارداری هم باشه 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
به علائم توجه نکن من 10 روز لعد اقدامم معده دردام شروع شد تا االان که 14 هفتمه 

دوروز بعد از اقدام اولم هم در حد سه چهار لکه قهوه ای دیدم

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به علائم توجه نکن من 10 روز لعد اقدامم معده دردام شروع شد تا االان که 14 هفتمه 

شما ماه چندم اقدامتون باردار شدین 

دوروز بعد از اقدام اولم هم در حد سه چهار لکه قهوه ای دیدم

ببین من نمیدونم دقیقا من یک بار کلا اقدام داشتم اونم با کیت تخمک گزاری روز 14 پریودم که دقیقا میشد 14 تیر بعد همون یبار بود دیگه 21 رفتم مسافرت همش معده درد داشتم همش هیچ علائم دیگه ای نداشه خستگی اینا تلقینه یه مقدارش بعد 27 تیر بیبی زدم مثبت شد 

شما ماه چندم اقدامتون باردار شدین 

من پارسال اقدام داشتم بعد تخمک گزاریم بود یکی دوبار بعد دیگه ولش کردم چون نمیخواستم امسال جدی خواستم کیت خریدم همون روز اقدام کردم فقط یکبار شد