سلام نفقه بستگی به شان زن داره و ربطی به توان مالی مرد نداره؛ روستاها یک و خورده ای؛ شهرهای عادی 2، شهرهای بزرگ 2 الی 3 حداقل نفقه هست. همچنین مهریه با توجه به توان مالی شوهر هست، حداقل ماهی 2 برای یه آدم بیکار.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام . اگه مرد فقط یه خونه که محل سکونتش باشه قولنامه ای به اسمش باشه . زن میتونه به جای مهریه درخوا ...
سلام اگر خونه در حد معمول باشه خیر؛ اما اگر خونه در محله بالای شهر باشه، جوری که با فروش اون مرد بتونه یه خونه کوچیکتر بخره و یه مقدار هم از مهریه رو بده، قابل انجام هست.
اونجا سخت میشه، چون باید ثابت کنید معامله سوری کرده
خونه مادرم و برادرم هر دو قولنامه ای به اسم برادرمه . اینم همه میدونن که خونه مادرمه .... حالا زن برادرم قهر رفته خونه پدرش. با اینکه حتی خانواده دختره هم میدونن مشکل از دخترشونه .. اگه الان خونه رو به اسم مادرم یا یکی دیگه از خانواده بزنه ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ هنوز قهرش هم علنی نشده و شکایت نکرده
دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
نه ولی از جزییات قولنامه کاملا اطلاع دارن . سند نداره یعنی برای گرفتن سند اقدام نکردن چون حدود ...
پس نمی تونند ثابت کنند چنین قولنامه ای وجود داره؛ اگر هنوز مهریه رو اجرا نگذاشته، فقط خونه مادر رو در ازای پول به مادر بفروشه؛ تاکید می کنم در ازای پول اگر مهریه هم اجرا گذاشته شده این کار رو نکنه که میشه فرار از دین و زندانی داره.