2777
2789
عنوان

نفقه و مهریه در دادگاه

1227 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

کسی به تازگی جدا شده که بدونه دادگاه به چه صورت برای نفقه و مهریه تصمیم میگیره ؟ 

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

سلام
نفقه بستگی به شان زن داره و ربطی به توان مالی مرد نداره؛ روستاها یک و خورده ای؛ شهرهای عادی 2، شهرهای بزرگ 2 الی 3 حداقل نفقه هست.
همچنین مهریه با توجه به توان مالی شوهر هست، حداقل ماهی 2 برای یه آدم بیکار.

عشق یعنی...

کارشناس میگرید 

تماس میگیره سوالات لازم میپرسه نفقه زن مشخص میشه 

طرح شکایتت از قوه قضایی حقوقی باشه 

اگر ماهای قبل نفقه نداده درخواست کن 

مهریه هم از ثبت اسناد 

و توقیف اموال جز موارد اولیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نفقه بستگی به شان زن داره و ربطی به توان مالی مرد نداره؛ روستاها یک و خورده ای؛ شهرهای عادی 2، ...

خیلی ممنونم . نفقه فقط بستگی به شهر داره؟ خودم ساکن شیرازم. 

حق سکونت دارم و به مدت بیست روزه که اومدم منزل پدرم . 

چون حق سکونت دارم میتونم نفقه دریافت کنم درسته ؟ 

دادگاه در رابطه با مهریه چطور تصمیم میگیره شما اطلاعی دارید؟

حقوق سکونت رو چطور قید کردند؟ به صورت عام یا خاص؟ با شرط یا بی شرط؟

حق سکونت در شرایط ضمن عقد قید شده . نه بدون هیچ شرطی...یعنی حق سکونت مطلق

حق سکونت در شرایط ضمن عقد قید شده . نه بدون هیچ شرطی...یعنی حق سکونت مطلق

پس شکایت عدم تمکینش به جائی نمیرسه، البته شما هم نباید جوری توی دادگاه نشون بدید که انگار تمایل به تمکین ندارید.

گفته های شما هم مهمه

عشق یعنی...
پس شکایت عدم تمکینش به جائی نمیرسه، البته شما هم نباید جوری توی دادگاه نشون بدید که انگار تمایل به ت ...

سلام . اگه مرد فقط یه خونه که محل سکونتش باشه قولنامه ای به اسمش باشه . زن میتونه به جای مهریه درخواست گرفتن خونه رو داشته باشه؟

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
سلام . اگه مرد فقط یه خونه که محل سکونتش باشه قولنامه ای به اسمش باشه . زن میتونه به جای مهریه درخوا ...

سلام
اگر خونه در حد معمول باشه خیر؛ اما اگر خونه در محله بالای شهر باشه، جوری که با فروش اون مرد بتونه یه خونه کوچیکتر بخره و یه مقدار هم از مهریه رو بده، قابل انجام هست.

عشق یعنی...
سلام اگر خونه در حد معمول باشه خیر؛ اما اگر خونه در محله بالای شهر باشه، جوری که با فروش اون مرد بتو ...

و اگه خونه رو قولنامه ش  به اسم یکی دیگه بزنه مشکلی پیش نمیاد مثلا یکی دو ماه قبل از شکایت زن؟

اونجا سخت میشه، چون باید ثابت کنید معامله سوری کرده

خونه مادرم و برادرم هر دو قولنامه ای به اسم برادرمه . اینم همه میدونن که خونه مادرمه .... حالا زن برادرم قهر رفته خونه پدرش. با اینکه حتی خانواده دختره هم میدونن مشکل از دخترشونه .. اگه الان خونه رو به اسم مادرم یا یکی دیگه از خانواده بزنه ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ هنوز  قهرش هم علنی نشده و شکایت نکرده

مدارک این قولنامه دست اون خانم هست؟ سند ملکی ندارند؟

نه ولی از جزییات قولنامه کاملا اطلاع دارن . سند  نداره یعنی برای گرفتن سند اقدام نکردن چون حدود سه سالیش میشه خونه رو خریدن....

نه ولی از جزییات قولنامه کاملا اطلاع دارن . سند  نداره یعنی برای گرفتن سند اقدام نکردن چون حدود ...

پس نمی تونند ثابت کنند چنین قولنامه ای وجود داره؛ اگر هنوز مهریه رو اجرا نگذاشته، فقط خونه مادر رو در ازای پول به مادر بفروشه؛ تاکید می کنم در ازای پول
اگر مهریه هم اجرا گذاشته شده این کار رو نکنه که میشه فرار از دین و زندانی داره.

عشق یعنی...