2777
2789

سه روزه من قهر کردن امدم خونه مادرم ..

بچمم شیرخوارست 

شوهرم روز اول امد بردش بزور 

بعد خانواده شوهرم همش زنگ میزنن میگن برگرد بچت شیر نمیخوره ...بهونه میگیره نمیخوابه 

چون خیلی بهم وابستس 

ولی شوهرم حتی یه پیامم نداده ک برگردم 

دلم اروم نمیگیره میخوام برگردم ولی میدونم اگه خودم برگردم سوژه ی شوهرم میشم و وضعم بدتر میشه 

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سر زندگیت بخاطر بچت

شاید خودش روش نمیشه به اونا میگه بگن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اگه اینجوری سر خود برگردم دفعه های بعدی اصلا دیگه براش مهم نیست قهر کردنم یا نکردنم

از طرفیم مادرم باهام بد رفتاری میکنه فقط سرزنشم میکنه و میگه لوسی فلانی بهمانس

لج نکن مرد غرور داره خیلی براش سخته با لج بازی زندگی دووم نمیاره به فکر اون طفل معصومی که خودتون به زور توی این دنیا آوردینش هم بکن خودخواه نباش

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

برو سر زندگیت بخاطر بچت شاید خودش روش نمیشه به اونا میگه بگن

قللا هرچی میشد یساعتم نمیزاشت قهر بمونم میومد با دعوام شده برم میگردونر ولی الان چون میدونه حساسم رو بچه داره سو استفاده میکنه 

خودشو زده ب اون راه تا من خودم برگردم با اینکه همه تقصیرا گردن اونه

لج نکن مرد غرور داره خیلی براش سخته با لج بازی زندگی دووم نمیاره به فکر اون طفل معصومی که خودتون به ...

بخدا خودخواه نیستم 

ولی دیگه ی جای سالم برام نمونده سر هرچیز بیخودی کتکم میزنه من از اول بارداریم تا الان ک بچم نزدیک هفت ماهشه هیچوقت قهر نکردم گفام بخاطر بچم 

ولی اون همش از این موضوع داره سو استفاده میکنه فکر میکنه من رو بچم حساسم دیگه نمیتونم برم 

اگه اینجوری سر خود برگردم دفعه های بعدی اصلا دیگه براش مهم نیست قهر کردنم یا نکردنم از طرفیم مادرم ...

عزیزم به بچت فکر کن گناه داره ...هیچی مهمتر از بچت نیست ...غرور و لجبازی رو بزار کنار الان وقت فهموندن چیزی به شوهرت نیست ...یا تنهایی بچه رو نمیدادی دستش یا خودت هم باید آماده میشدی میرفتی با بچت ....الان زنگ بزن شوهرت بگو بیا دنبالم مادرت میگه بچه داره اذیت می‌کنه ...عزیزدلم تو در وهله ی اول مادری بعد زنی ....دلم کباب شد برای بچت چجوری چند روز دوام اوردی؟پاشو برو خونت شده پای پیاده برو ..ولی برو 

اگه شوهرت چیزی گفت بگو بچم برام عزیزه بخاطر بچمون اومدم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قللا هرچی میشد یساعتم نمیزاشت قهر بمونم میومد با دعوام شده برم میگردونر ولی الان چون میدونه حساسم رو ...

اشتباه نکن زندگیتو الکی ول نکن همش برو خونه بابات 

همیشه تا کارد به استخونت نخورده قهر نکن

سر هیچ وپوچ الکی قهر نکن واسش عادی میشه نازتو دیگه نمیکشه ها

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چرا رفتی ک الن ندونی چیکار کنی دوروز خونا خودت قهر میکردی قیافه میگرفتی تموم میشد

خیلی وقته ک فقط خونه خودم قهر کردم ولی بخدا دیگه بریدم ...یکارایی میکنه ی بلاهایی سرم میاره ک دیگه ....

اون داره سو استفاده میکنه 

من فکردم بچمم میزاره پیشم بمونه چون خودش میدونه در چ حد بچم بهم وابستس ولی بی رحم امد بردش

عزیزم به بچت فکر کن گناه داره ...هیچی مهمتر از بچت نیست ...غرور و لجبازی رو بزار کنار الان وقت فهمون ...

تو این س روز ن خوابیدم ن ی لحظه اروم بودم ...

فقط کارم گریه بوده 

الانم میخوام برم ولی دودلم 

اشتباه نکن زندگیتو الکی ول نکن همش برو خونه بابات  همیشه تا کارد به استخونت نخورده قهر نکن &n ...

دقیقا همینطوره ....یسری چیزا برای مرد عادی بشه تمومه...دیگه ناز نمی‌کشه منت نمی‌کشه...باید همون خونش قهر میکرد و سر زندگیش میموند...کتک میزنه؟بچتم نباید تنهایی بفرستی...یک کلام میگی جایی که مادر هست بچه هم هست ...جایی که مادر جایی نداره بچه هم جایی نداره..بسلامت 

اون چجوری به زور میخواست بچه ی شیرخوار رو از تو خونه ی پدرت به زور ببره؟توی موقعیت مناسب تر باید این روش رو پیاده میکردی نه الان ....الان بچت بهت نیاز داره عزیزم...بعدا بزرگتر شد تصمیم قطعی بگیر و حالیش کن که اگه آدم نباشه توام نمیمونی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)