2777
2789

ضعف اعصاب

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگل نداری؟ 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                                                                                   کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                                                                                 سرت تو ماتحت خودت خاله خانباجی 

وااای خدا پسر ۷ ساله ی من🤦‍♀️🤦‍♀️از خواب بیدارم میکنه صدای دندون قروچه ش

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
چند وقته اینجوری شدید

من مهاجرت کردم شیش ماهه

از وقتی اومدم اینجا اینجوری شدم

نمیدونم ب افسردگی مربوطه یا ن

ولی دکتر افسردگیمو تایید کرده

لایک نکن دوست عزیز !                                             

حتما حتما دنبال درمانش باشید قبل از اینکه بیماری فک سراغتون بیاد متاسفانه من درگیرش شدم چون فکر کردم نهایت باعث سایش سطح دندان میشه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
من مهاجرت کردم شیش ماهه از وقتی اومدم اینجا اینجوری شدم نمیدونم ب افسردگی مربوطه یا ن ولی دک ...

بنظرم بخاطر اينکه داره به جسممون اسیب‌وارد میشه بهتره شرایط رو بپذیریم و با ی روانشناس صحبت کنیم‌تا حال روحی بهتری دأشته باشیم...

حتما حتما دنبال درمانش باشید قبل از اینکه بیماری فک سراغتون بیاد متاسفانه من درگیرش شدم چون فکر کردم ...

اصلا دست خودم نیست دیروز مادربزرگم فوت شد فکر میکنم بخاطر اون بود