2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم خیلی ناراحت شدم خوابم نمیبره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 94 پست

این همون مرد هست فرقی که نکرده ،خوب در اصل شما بیشتراز پرستاری توجه و محبت میخواستید درک میخواستید که دریافت نکردید ،خوب به جای غم ،به جای ناامیدی ،فکر کن میتونین یادشون بدید وقتی مطمئن میشی الان که واقعا بلد نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس کردم براش ارزشی ندارم خیلی حس بدی دارم 🥺

ن این فکر اشتباست ...چون تا حالا اینطوری ندیدنت درکی نداره و دلش هم نمیخواد تو خودتو تو خونه بندازی ... بزار یه مثال بزنم بفهمی مثلا تو خونه مادر مریض شه همه شاکی میشن میگن ای بابا زود خوب شو دیگه یا پاشو ...چون عملا همه چی لنگ میشه توو خونه و اینکه عادت کردیم مادرمون و همیشه در حال گردوندن خونه ببینیم ... اونم اینطوریه دوست نداره توورو اونطوری ببینه ... 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
اگرهم کسی کسی رو درک میکنه بینشی هست یعنی با عقل و فکرش درک میکنه و بعد عاطفه به خرج میده ، پس همسر ...

نمی‌دونم چی بگم اگه براش مهم باشه فرقی نمیکنه بلاخره درد همون درده خیلی حالم بده نمیدونم حالا برم سرجام یا همین تو سالن بخوابم فردا چی بگم بهش چون نگم نمیشه دارم میترکم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

مخصوصا که میفرمایید گفتن اینهمه سال اینطوزی نبودی ،پس اساسا اینطوری یادشون دادید ،کاملا رویه رو اروم عوض کن 

چه طوری خیلی چیزارو یاد گرفت شناخت این هم یادمیگیرن که شما این مواقع عاطفه نیازداری و اگر انجام بدن عالیه 

مردای بی احساس:)))))) حق داری عزیزم اعصابت تو این روزا خورد باشه

واقعا خیلی درد داشتم از طرفی هم آدم حساس میشه ای بابا 😟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
مردا همشون همینن اصلا این کارا بلد نیستن. من ۶ ساله ازدواج کردم عین این ۶ سال هر روز نباشه یه روز در ...

چه آدم بی عاطفه ای تواین شرایط اکثرا مردا هوای خانومشون رو دارن

شماازاین اشتباهات نکردین ؟خیلی ازاوقات نادانسته عصبانیش کردی و ازاینهمه واکنش شدیدش و حساسیتش تعجب نکردی؟

شما خلق این مرد رو نمیدونستی حساسیتش رو نمیدونستی درکی نداشتی یه کاری کردی همون ادم یهو قاطی کرده ،بعداروم اروم یاد گرفتید 

فردایا نیمه شب که بیدارشدن اگر پرسیدن همون طوری که لم ایشون رو بلدید ،توجه و عاطفه اش رو جلب کن ،نه با احساس نیاز ،تا بفهمه چی میخواهی عزیزم 

بعد هرسری پریود شدید خیلی خفیف کارهاو توجهات آسون بهشون یاد بده 

مخصوصا که میفرمایید گفتن اینهمه سال اینطوزی نبودی ،پس اساسا اینطوری یادشون دادید ،کاملا رویه رو اروم ...

من قبلا پریودام اینجوری نبود درد داشتم ولی قابل تحمل بود الان چند ماهی هست کیست آندومتریوز دارم که علایمش همین پریود دردناک و خون‌ریزی زیاده ولی اکثرا روزا پریود میشم شوهرمم شبها دیر میاد از سرکار تا اون موقع دردمو آروم میکردم ولی امشب از شانس یهو دردم شدید شد منم گفتم بذار بهش بگم اگه میدونستم انجام نمیده هیچ وقت نمیگفتم بهش 🥀

چه آدم بی عاطفه ای تواین شرایط اکثرا مردا هوای خانومشون رو دارن

خیلی هوامو داشت اون دوران ولی نمیدونم چرا اون شب اینجوری کرد. اصلا تو باورم نمیگنجید .

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
واقعا خیلی درد داشتم از طرفی هم آدم حساس میشه ای بابا 😟

خودتون بد عادتش دادید وقتی پریو د میشی حتی بعضی از دوره ها که یکم حالت بهتر خودتو بزن به  غشو‌ضعف غدا درست نکن کارای خونه رو انجام نده بزار براش جا بیفته که حالت بده تو این دوره