2777
2789

پوست گونه و دستام انگار کلا جمع شده اولین بارداریم برای پسرم اینجور نبودم ولی الان دستام سوز میزنه کرم هم میزنم موقتیه قبلا صورتم چربه چرب بود روزی هزاربارهم میشستم چرب بود باز الان خشکه! کسی اینجوری شده؟ خیلی عجیبه برام و آزار دهنده

بخدا ک از فصله پاییزه من ک حامله نیستم پوستم شده کویر لوت😄😄

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ک از فصله من ک حامله نیستم پوستم شده کویر لوت😄😄

عزیزم من قبلا فصل تاثیر نمیزاشت روم همیشه خدا چربونرم بودم🥲😂 الان انگار کویره پوستم چندساعت پیش شستم الان صورتم سوز میزنه و یه حسه خشکی بدی داره

عزیزم من قبلا فصل تاثیر نمیزاشت روم همیشه خدا چربونرم بودم🥲😂 الان انگار کویره پوستم چندساعت پیش شس ...

عزیرم فصل پاییز کلااا خشکه لامصب من ی ریز چرب میکنم نمیدونم کجا میرن 😄😄

همیشه خدا چرب و چیلی ام ولی پاییز ک میشه پوستم کم میاره

بعدم حامله ای دیگ سیستم بدنت به کل بهم میریزه

شکمتو چرب کن ک ترک های بد نخوره

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
عزیرم فصل پاییز کلااا خشکه لامصب من ی ریز چرب میکنم نمیدونم کجا میرن 😄😄 همیشه خدا چرب و چیلی ام و ...

هنوز یکماهو نیمه ترک زوده ولی وایییی بااین پوسته خشک حتما خط خطی میشم مرسی که گفتی عزیزم... برا پسرم پوستم چرب بود یه کوچولو ترک خورد شکمم این معروم نیست چی میشه همینجوری شکننده شدم! 🥲