2777
2789

عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد

برس ب فریادمون یا مهدی 

اباصالح التماس دعا 

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشن تاج گذاری یا عیدالزهرا سلام الله علیها

در کتاب میر مهر به نقل از حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی آورده است:

اين روش فرزندان پادشاهان و سلاطين ظلم و جور است كه به دنبال مرگ پدر بودند تا خود به فرمانروايي برسند، در كجاي تاريخ ديده ايد فرزندان ائمه از شهادت پدر بزرگوارشان خوشحالي كنند؟! يا صحابي آنها به آنان شادباش بگويند؟!آیا صحابی امام حسن (عليه السلام) از اينكه با شهادت اميرالمؤمنين (عليه السلام) به امامت رسيدند به ايشان تبريك گفتند؟! آیا به امام حسين (عليه السلام) از اينكه پس از مسموميت برادر به امامت رسيدند تبريك گفتند؟! پس از عاشورا به امام سجاد (عليه السلام) تبريك و شادباش گفتند؟!به كدام يك از ائمه روز بعد از شهادت پدرشان، به امامت رسيدن شان را تبريك گفته اند؟!آيا ما بايد به امام زمان صلوات الله عليه از اينكه پدرشان به شهادت رسيده اند و ايشان به مقام امامت واصل شده اند تبريك و شادباش بگوييم؟! مگر نه اينكه با غم اهل بيت غمگين و با شادي اهل بيت شاد باشيم؟! نگذاريد دشمنان مفهوم اين عيد بزرگ، عید الزهرا را برايمان عوض كنند.

📚 (میر مهر، ص۲۴۳)

🌹🌹🌹🌹

اللهم العن جبت و طاغوت

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  
یا مهدی قسم ب جدت خودت حاجتمو بده و همرو حاجت روا کن🥺💚

الهی امیییییییین خودت از همه دلها خبر داری یا مهدی خودت حاجت تک تک همه رو بده 💛🧡❤

خوشبختی یعنی پدر و دختر تو یک روز متولد بشن🤩 🥰                                                        ۱۳۹۸/۵/۲۶👧                                                                     ۱۳۷۱/۵/۲۶🧔                                         خیلی دوستت دارم چون باورم کردی 🥰                                         خیلی دوستت دارم چون عاشقم کردی 🥰
ان شاء الله به حق همین شب عزیز زود زود به خواسته هام برسم و اون چیزایی که میخوام اتفاق بیوفته 🥺

انشالله انشالله اباصالح نظرکن

امامزاده بودم امروز خیلی دعا کردم انشالله همه به هر حاجتی میخان برسن❤

الهی عزیزم انشالله