2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد

190 بازدید | 11 پست

اصلا حرم نرفته شوهرم زود اومد هتل خوابید همیشه همین کارو میکنه

بچمم خوابه 

دلم پرمیکشه برم حرم

هتلمون مجاور حرمه ورودی خواهران از پنجره پیداست خیلی دلم میخواد پاشم برم اما نوزاد دارم که خوابه

حس میکنم بی معرفتی شده نرفتم اول حرم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه رفتی حرم منم دعا کنی

حتما عزیزم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
عیب نداره الآن بخواب صبح زود بیدارشید باهم برید ولی رفتی برای شفای مادر منم دعا کن💚 از آقا لطفا ب ...

انشاالله عزیزم

سلامت باشه سایش صدسال بالای سرتون باشه

خوش بگذره بهتون تازه رسیدین حتما خسته بود فردا برید هوا سرده؟ اگه قسمت بشه ماهم قراره یه هفته دیگه ...

اره عزیزم تازه رسیدیم

اره بیرون سرد بود اما داخل هتل گرمه پس فقط لباس بیرونی گرم بیار

بسلامتی بیاید 

اره عزیزم تازه رسیدیم اره بیرون سرد بود اما داخل هتل گرمه پس فقط لباس بیرونی گرم بیار بسلامتی بیای ...

سلام لطفا دعاهای منو بخون‌تو حرم..شفای هما وخوب شدن چشمای یاسمن ودرسخون شدن وعلاقمندی زیاد به درسش.....برای یه دانشجو که تو درس ودانشگاه بسیار موفق باشه درسشو خیلی خوب بخونه وبفهمه...ونمراتش بالا وعالی باشه وکسی مزاحمش نباشه اذیتش نکنه....رزق ودرامدمون فراوان وپربرکت بشه