2777
2789
عنوان

دخترم منو شوکه کرد

1020 بازدید | 28 پست

امشب شبی که فرداش باید بره مدرسه درست الان میگه چرا منو فنی حرفه ای نوشتی من کارو دانش میخواستم .تموم رگهای بدنم تیر میکشه خسته شدم از دسش بخدا خسته شدم .با نظرخودش رشته مورد نظرشو نوشتم حالا میگه چرا کارو دانش ننوشتی یا من نمیرم یا به سال میخونم تغییر رشته میدم شانس منه ؟چرا چون معلمهای پارسالشو که نهم بوده بهش گفتن کارو دانش درس کمتر داره کارگاه ببشتر داره و..‌بعد خودهمین معلمها به من گفتند هنرستان بهتره نره کارو دانش .حس میکنم فکم داره الان کج میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه میگیره 

محلش نده میخاد لج کنه

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

عزیزم درس اونقدرها هم مهم نیست که بخاطرش بخوای خودتو اذیت کنی تو  درجه اول خود دخترت باید علاقه داشته باشه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage