2777
2789
عنوان

دخترم منو شوکه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 28 پست

ولش کنید

بگید باشه عزیزم وسط سال انتقالی بگیر

زیاد پیگیر کار بچه نباشید که خودش مسئولیت کارهاش رو قبول کنه

کار ودانش و ف. ح تفاوت آنچنانی ندارن

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کرده رفته فنی حرفه ای یاحتی اگه بره کاردانش

چون اگه قصددانشگاه رفتن داره فققققققط بایدکنکورقبول بشه وبره دولتی

اگه بعدابخادبره پیام نور،آزاد،غیرانتفاعی نمیتونه ودردسرمیشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
میگه فقط کارو دانش باشه رشتش مهم نی .الان انیمیشن نوشتم اول دوس داشت الان میگه اطلاعات ندارم ازش

به نظرم دخترتون رو بفرستید مشاوره تحصیلی چون نمیدونه میخواد چه کار کنه. 

اگر هم که رفته هیچی دیگه بزارید هر کار میخواد انجام بده. 

شما فقط اطلاعات در اختیارش بگذارید و راهنماییش کنید. 

در نهایت خودش باید انتخاب کنه و خودش هم باید مسئولیت انتخابش رو قبول کنه

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 
ولش کنید بگید باشه عزیزم وسط سال انتقالی بگیر زیاد پیگیر کار بچه نباشید که خودش مسئولیت کارهاش رو ...

پسگیر نبودم ولش کردم که مسئولیت پذیر بار بیاد از بهترین مدرسه تیزهوشان سال هشتم اومد بیرون .

فنی بهتره کاردانش باز از فنی پایین تر هست از نظر علمی  منم رشته ی دبیرستانم فنی بود الان حسرت ...

امیدوارم مشاورهای به درد نخور مدارس جمع کنند اونقدر که درست راهنمایی نمیکنند .بچه رو بیشتر گیج میکنند .

سلام عزیزم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون