2777
2789
عنوان

بعد مدت ها تو سایت بودن....

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 68 پست
عاشق بینی و لبت شدم 🤌🏻💖

ارزوم بود دماغ عمل کنم بخدا پز نمیدم😂 جدیدا هم افتاده تو کلم ژل لب بزنم ینی نزنم بنظرت

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
چند سالته مگه عزیزم؟  اره البته بلوند سنو میبره بالا😅

21

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کووو

بمونید تا بزارم

نمیدونم خودمو دوس ندارم همش خوشم میاد عمل کنم ژل بزنم

به نظر من چهره ی طبیعی هالا هرچی که میخواد باشه زیباتر و دلنشین تره 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
ولی شیرین .‌‌‌‌‌و نازی،،هنوزم تو ایران گردی تپلی صورت حرف اول رو میزنه

مرسی عزیز دلم انقد عملی دیدیم حس میکنم من از فضا اومدم

ناااز وخوشکلی

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

چه جیگری 😻🤌🏻😍

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

واقعا جالبه توی اینستا اکثرا عکس پرو دارن ولی کسی توجه نمیکنه ولی اینجا همه کنجکاویم

عزیزی میگفت مدیر مدرسه که بودم هیچ کدوم از بخشنامه های داخل پانل رو معلم ها نمیخوندن منم بخشنامه ها رو میزاشتم توی پاکت روشم مهر محرمانه میزدم و میزاشتم روی میزم اینجوری همه با دقت میخوندن و یواشکی بهم میگفتن🤣

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
ناااز وخوشکلی

چشات خوشگل میبینه