2777
2789
عنوان

بعد مدت ها تو سایت بودن....

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 68 پست
چندسال دیگه همه میرن سراغ نچرال بودن سعی کن همین جوری که هستی بمونی الان چطور مثلا کلیپس ضایع ش ...

اره منم از همینش میترسم ک فعلا دس نگه داشتم 

خودمم خیلی دوس دارم لاغر شم والا تپل بودن جلو همه چیو میگیره

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم از همینش میترسم ک فعلا دس نگه داشتم  خودمم خیلی دوس دارم لاغر شم والا تپل بودن جلو همه ...

تپل بودن هم باعث بیشتر نشون دادن سن میشه نه موی زرد رنگت

میتونی کمی ورزش کن

اتفاقا اولین جایی که لاغر میشه صورته

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
تپل بودن هم باعث بیشتر نشون دادن سن میشه نه موی زرد رنگت میتونی کمی ورزش کن اتفاقا اولین جایی که ل ...

من قبلا ده کیلو کمتر از الان بودم صورتم همین بود برعکس همه صورتم اصلا تکون نمیخوره

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
مرسی عزیز دلم🥺من تپل ب دنیا اومدم انگار تپلم از دنیا میرم اصن کم نمیکنم

مگه بده خیلی هم خوبه همه یکجور نیستن که مواظب سلامتیت باش تپل بودنت بهت میاد 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
مگه بده خیلی هم خوبه همه یکجور نیستن که مواظب سلامتیت باش تپل بودنت بهت میاد 

فداتشم

منم قوس دوسدارم. نمیشه بریم بگیم فقط قوس بنداز برامون اندازه 10 تومن؟ 😂

حالا بدبختی من قوزم ندارم دلش بسوزه 😂