2777
2789
عنوان

چجوری همسرمو راضی کنم؟😭

315 بازدید | 20 پست

سلام من اگه خدا قسمت کنه اذر ماه زایمان میکنم

مامانم میگه خواهرکوچکترم مدرسه داره بیا خونه ما بمون منم مرخصی بگیرم برسم بهت

همسرم قبول نمیکنه

مدرسه خواهرمم دور ب خونه ما نمیشه هرروز (شیفت صبح کلا ) بره بیاد ، ب همسرم گفتم گف مگه ما بچه رو بد موقعی میاریمش 

گف دو روز مامانت بیاد ، بعد مادر من و خواهرام میان، درحالی ک من اصلا پیششون راحت نیستم ، بچه هاشون شلوغن و بدشت فضول و خرابکار، میدونم اگه اونا بیان من خودم مجبورم بلند شم اونطورییم نمیشه 

بخیه سزارین و ب بچه رسیدن خودتون میدونین سخته 

الان بنظرتون چجوری راضیش کنم؟!😭😭😭

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

شوهرت باید درکت کنه 

یعنی چی چجوری راضیش کنم 

حداقل ده روز باید بمونی خونه مادرت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که رسم داریم دختر بعد زایمان حداقل تا چهل شب بره خونه باباش 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
مگه خواهر تون چند سالشه 

۱۴

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
اروم و منطقی دلایلت رو بگو... جوری نگو بهش بر بخوره انگار داری بد فامیلشو میگی 

اونو بگم ک اصلا قبول نمیکنه 

نمیدونم چیکار کنم واقعا

وقتی ب خونواده شوهرت راحت نیستی  اینکه نباشن و هیچکس نباشه راحت‌تری تا اونا باشن. بچه هاشون رو مخن من میفهمم وقتی بچه کسی حرف گوش نمیده و مادرش چیزی بش نمیگه ینی چی

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

اصلا قبول نکن 

بگو من اون چند روز خصوصی ترین جای بدنم‌ مریض هست نمیتونم به غیر از مادرم کسی بیاد 

همینطور کلافگی من زیاد 

اومدو یه چیزی گفتم 

اصلا مادر و خواهر ت نمیشه غیر از،سر زدن بیان 

محکم بهش بگو 

مردها نمیفهمن 

باید محکم باشی 

وگرنه داستان میشه 

مخصوصا که راضی نیستی 

چرا راضی نمیشه که خونه مادرت بمونی؟

نمیدونم بخدا

الان ک باردارم کمر درد کلیه درد و فشار بارداری دارم بخار دردام میبرتم خونه مامانم بزور حتی میگه نگرانت میشم خونه تنها باشی 

اونجا انقد میمونم منم بخوام بیام میگه درد داری هنوز بمون بهت برسن و ،،،،

وقتی ب خونواده شوهرت راحت نیستی  اینکه نباشن و هیچکس نباشه راحت‌تری تا اونا باشن. بچه هاشون رو ...

وااااای دقیقا ماماناشونم انگار …..

ای خدا من از خدا میخواستم نرم خونه بابام مادرشوهر و خواهرشورام بهم برسن ولی تا دوهفته قبل و بعد زایمان خونه پدرم بودم🤐🤐🤐🤐

شوهرم میومد بچه رو میدید میرفت تنگ دل ننش😆😆😆😊ای روزگارررر😁😁