كشورها هميشه با توپ و تانك و اسلحه و ... فتح نميشن . كشور ما داره بدون شليك حتي يك فشنگ بدست افغانستاني ها فتح ميشه . دير بجنبيد به نقطه ي بدون بازگشت ميرسيم . بزرگترين چالشي كه باهاش دست و پنجه نرم ميكنيم ( دل خودمونه ) . ماها مردم دلسوزي هستيم . ولي قبول كنيد كه اينها دارن از دلسوزي و مهرباني ما سوء استفاده ميكنن . نگيد اينها هم آدمن . نگيد اينها هم دين ما هستن . نگيد مگه ما نژاد پرستيم . و ... . كشور داري هم يه راه و روشي داره . دو تا كشور همسايه كه خيلي هم با همديگه خوبن به مردم هم اجازه نميدن غير قانوني از مرز رد بشن . همسايگي سر جاش . انسانيت سر جاش . هم دين بودن سر جاش . و ... . ولي كشور ما قانون داره . مهموني تموم شد . بايد برگرديد كشورتون . شما مردم هر كاري از دستتون بر مياد انجام بديد . اگر 10 نفر زنگ بزنن به شهرداري فايده نداره . 100 نفر زنگ بزنن فايده نداره . 1000 نفر زنگ بزنن فايده نداره . و ... . ولي وقتي 10 هزار نفر و 100 هزار نفر زنگ بزنن اونوقت مجبورن به خواسته ي مردم رسيدگي كنن . تو فضاي مجازي در موردش حرف بزنيد . چالش راه بندازيد كه كسي از افغاني ها خريد نكنه . اگر كسي كارگر افغاني اورد تو رستورانش يا تو مغازه ش يا تو فروشگاهش و ... ازش خريد نكنيد و ( حتما هم بهش بگيد كه ما ديگه از شما خريد نميكنيم چون كارگر افغاني آوردي ) . شما اين كارو بكنيد . اون مغازه دار كارگرشو بيرون ميكنه . مردم همه نشستن كه يكي ديگه يه كاري كنه . خودتون دست به كار بشيد . بهشون هم به هيچ وجه توهين نكنيد . ما دنبال توهين و ايجاد دشمني نيستيم . ولي اگر اينها تو كشور ما بمونن براي خودمون و بچه هامون مشگل ساز ميشه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خسته خستم از خودم . از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯
تو شهر ما یدونه هم از اینا نیست نه خونه میدن نه کار
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
افغانیا هم بیان دور هم بدبختی میکشیم دیگه تهش هم میمیریم دنیا کلا به آدمای خاور میانه روی خوش نشون نمیده
تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅راستی میدونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟. همین الان یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...