2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تا ۱۸ سالگی و یا صفحات رشد باز بودن خب ۹۰ درصد رشد قبل پریود هست دیگه نهایت از یک سانت تا ۱۰ سانت بعد پریود در حالت نرمال  ببریش دکتر دارو میده نگران نباش برای رشد قد مگه چه قدره

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
ربطی به پریودی نداره،یه سال قبل پریودی دخترها جهش قدی دارند ولی بعد پریودی روند رشد سرعتش کم میشه ول ...

دختر من اخه قبل پریودی اصلا جهش رشدی نداشت اصلااا نداشت شاید سالی ۴.۵  سانت  بلند می‌شد 

۸۰٪ به ژن برمیگرده این چندسالم بزارش کلاس بستکبال والیبال تا ۱۸ هم خیلی قد نمیکشن نهایت ۴ ۵ سانت&nbs ...

اخه یکی از دوست های دخترم میگفت  پریود شده ۱۴۸ بوده بعدش ۱۵۸ یکی دیگشونم ۱۵۰ بوده ۱۵۵ 

خب تا ۱۸ سالگی و یا صفحات رشد باز بودن خب ۹۰ درصد رشد قبل پریود هست دیگه نهایت از یک سانت تا ۱۰ سانت ...

اخه دختر من قبل پریودی اصلا اصلا جهش رشدی نداشت ممکنه جهش رشدی بعدش داشته باشه ? ۱۴.۵ سالشه قد ۱۵۱ وزنم نرمال 

۱۳۸۸

دخترتون دیرم پریودشده چرا قدش بلند نشده شاید ارثیه

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍