بچه ها من یه مسئله ای به شدت درگیرم کرده ۵ ساله با یه اقایی دوستم یا نامزدم یا هرچی که اسمشه و از همه نظر اوکیم باهم و همه جوره خوبه یعنی هرچیزی که فکرشو کنید عالیه جز یک مورد شدیدا و افتضاح تک بعدیه یعنی اگر یکاری کنه همزمان حتی حرفم نمیتونه بزنه ۱۰۰ درصد تمرکز و مغزش درگیر اون کار میشه وقتی سفره دورش شلوغه هم همینطور و اینجوره که توجهش به من و ارتباطش باهام از ۱۰۰ یهو میاد ۱۰ درصد و من شدیدنمتنفرم چون خودم برعکسشم همیشه هم قسم میخوره که بخدا شاید دورم شلوغ باشه نتونم بهت پیام بدم ولی توی ذهنم هستی ولی من تو کتم نمیره جدا همش سر این مورد جنگ اعصابه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این خصلت ممکنه یه ادم درونگرا یا تک بعدی رو ازار مده، اما شما اسیب میبینی، فرض کن دوروز دیگه یه بچه هم میاد وتوهیچ حمایتی نداری، همسرمن یک کوچولو شبیه اینه که میگی، واقعا واقعا سخته
ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
نه بحث اون نیست الان شرایط ازدواج نداریم و یه توافق دو طرفه بود که تا اون اقا بره سربازی و سرکار بعد ...
اينم بايد در نظر بگيري كه آدمي زاد همينه . يه موقع آدم حالش خوبه . يه موقع با حوصله س . يه موقع بي حوصله س . و ... آدمي كه هميشه مهربون باشه و هميشه با حوصله باشه غير عاديه .
بببببین عزیزم..مردها یامعتادن.یااعصبین دست بزن دارن یاخسیسن .یاتنبلن.یا بی مسولیتن..یا محدودکننده وکنترل کننندن..یا لوس وبی دست وپان..یا زن ستیزن...اگ هیچکدوم ازاینااا نیس بنظرم سخت نگیر چون پیدا نمیکنی