2777
2789
عنوان

مشکل در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 48 پست

شوهر خواهر منم همینه

خیلی ادعای مغز و نخبگیش میشه

ولی کاملا یک بعدیه

یعنی اگه غذا بخوره نمیتونه حرف بزنه،یا جواب دو نفر همزمان رو نمیتونه بده

و من فکر میکنم خنگه

کارشناس حقوق و امور مالی
نه بحث اون نیست الان شرایط ازدواج نداریم و یه توافق دو طرفه بود که تا اون اقا بره سربازی و سرکار بعد ...

ینی وقتی دورش شلوغ و سروصداس نمیتونه ی پیامک ساده بده؟ وقتی فیلم می بینه و تو صداش بزنی نمیتونه بهت توجه کنه؟ شوهرمم این مدلیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این خصلت ممکنه یه ادم درونگرا یا تک بعدی رو ازار مده، اما شما اسیب میبینی، فرض کن دوروز دیگه یه بچه هم میاد و‌توهیچ حمایتی نداری، همسرمن یک کوچولو شبیه اینه که میگی، واقعا واقعا سخته

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
نه بحث اون نیست الان شرایط ازدواج نداریم و یه توافق دو طرفه بود که تا اون اقا بره سربازی و سرکار بعد ...

اينم بايد در نظر بگيري كه آدمي زاد همينه . يه موقع آدم حالش خوبه . يه موقع با حوصله س . يه موقع بي حوصله س . و ... آدمي كه هميشه مهربون باشه و هميشه با حوصله باشه غير عاديه . 

ینی وقتی دورش شلوغ و سروصداس نمیتونه ی پیامک ساده بده؟ وقتی فیلم می بینه و تو صداش بزنی نمیتونه بهت ...

دقیقا

ببین من باور نمیکردم تا از نزدیک دیدم

بااینکه دیدم چطوره متوجهم ولی عصبی میشم دست خودم نیست

منم همینطورم،، مثلا موقع خوندن کتاب نمیتونم چیزی بخورم، یا باید بخونم یا بخورم یکیشو فقط میتونم

بنظرم خوبه.منم قبلا اینطوری بودم و تو کارام موفق الان درست برعکسشم،و روی هیچ کاری نمیتونم متمرکز باشم و تقریبا هیچ کاری رو نمیتونم به اتمام برسونم.

شوهر خواهر منم همینه خیلی ادعای مغز و نخبگیش میشه ولی کاملا یک بعدیه یعنی اگه غذا بخوره نمیتونه ح ...

نه این خدایی خنگ نیست😂😂😂اتفاقا همیشه بهش میگم خیلی باهوشی چون همیشه زود همه چیزو میگیرا تیزه

ولی تک بعدی

بنظرم خوبه.منم قبلا اینطوری بودم و تو کارام موفق الان درست برعکسشم،و روی هیچ کاری نمیتونم متمرکز باش ...

اره همیشه بهش میگم این خصلتت برای خودت و درست و کارت عالیه فقط برای من عذاب اوره

چون هرکاری میکنا عالی انجامش میده ولی خب من عصبی میشم این وسط

دقیقا ببین من باور نمیکردم تا از نزدیک دیدم بااینکه دیدم چطوره متوجهم ولی عصبی میشم دست خودم نیست

مردا کلا ب تک بعدی بودن معروفن این چیز ناراحت کننده ای نیست گلم

مث من خوبه ک همزمان با اشپزی ب هزارچیز دیگم فک میکنم بعد غذام افتضاح میشه😐؟

بببببین عزیزم..مردها یامعتادن.یااعصبین دست بزن دارن یاخسیسن .یاتنبلن.یا بی مسولیتن..یا محدودکننده وکنترل کننندن..یا لوس وبی دست وپان..یا زن ستیزن...اگ هیچکدوم ازاینااا نیس بنظرم سخت نگیر چون پیدا نمیکنی

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑