2777
2789

من یک دوست دارم از بچگی باهام بزرگ شدیم حتی باهم دانشگاه رفتیم فروشگاه موبایل و لب تاب و اینا داره 

برای خودم و شوهرم بعضی از اطرافیان گوشی قسطی پیشش آوردم همیشه بعدش پسرعمو شوهرم از این و اون شنیده بود اومد گفت که می‌خواد برای دخترش لب تاب بخره منم چون باهاشون ارتباط زیاد نداشتم اول گفتم دیگه قسطی نمی‌ده از زیرش دررفتم بعد شوهرم گفت پسر عموم آدمی نیست قسط هاشو به موقع میده نگران نباش خلاصه شوهرم قانعم کرد منم معرفی کردم رفیقمم به احترام من نه چک ازشون گرفته نه امضایی نه چیزی (چون واسه خودمونم میارم همینجوریه) فقط قسط بندی کرده بود براشون و داده بهشون لب تاب خرید ۴۴ میلیون فقط همون روز اول ۴ میلیون دادن الان امروز عصر فهمیدم از ۸ ماه پیش تا الان یک قسط حتی پرداخت نکردن دیگه دوستم بهم امروز زنگ زد و صدتا گلایه کرد منم به شوهرم گفتم شوهرم با من دعوا کرد و داد و بیداد جای اینکه جواب درست حسابی بده

به خانوم پسر عمو شوهرم زنگ زدم بهم میگه حالا مگه چی شده 

دارم میترکم نمی‌دونم چکار کنم به دوستم گفتم شکایت کن گفت سند و مدرکی ندارم ثابت کنم نمیدونم چکار کنم

آبروم رفت بعد جواب هاشون منو میسوزونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت برای آشناازاین کارای مالی نکن حتی اگه درست هم پیش بره بازهم یه حرف میزنن سرتوکه بدترین بلاروآ ...

دیگه عمرا برای فامیل و آشنا رو بندازم ولی مشکلم الانه کاریه که شده و آبرو و اعتبارم پیش دوستم رفت من هروقت لوازم مثل شارژر ،پاور بانک ،هدفون ،موبایل ،... احتیاج دارم میرم پیشش همیشه قسطی و قرضی میارم به موقع پرداخت میکنم ‌‌‌‌سر این مسأل مشکلی نداشتم حالا دیگه گوشیمم خراب بشه رو ندارم برم پیشش با چه رویی برم