2777
2789
عنوان

بارداری بعد قرص اورزانسی

146 بازدید | 23 پست

خانما دوست من دوران عقد رابطه داشتن چند ماه پیش و مایع منی کمی نزدیک وازن ریخته شد بعدش قرص اورزانسی خورده و حدودا ده روز بعدش پریود شده مث همیشه ولی ماه بعدش دیگ پریود نشده و این ماه هم دو روز مونده به موعد پریودش کمر درد گرفته یعنی ممکنه با این شرایط باردار باشه الان ؟؟البته میگه ک در طی این ماه تحت فشار روحی روانی خیلییی زیادی بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن جانم اگه ماه اول پریود شده ن امکان نداره 

چقدر تایپینکای اینجوری زیادن  خب خواهر من تو که هم عقدی یا نامزدی وشرایط بارداری نداری وب مردا اعتمادی نیس یا پردتو میزنه یا ابش ممکنه برات دردسر بشه چرا اجازه ی همچین کاری رو میدین واقعا

من با قرص اورژانسی حامله شدم. اول لکه بینی داشتم فکر کردم پریود شدم بعد دیدم خبری از خونریزی نیست بیبی چک گذاشتم متوجه شدم حاملم

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
من با قرص اورژانسی حامله شدم. اول لکه بینی داشتم فکر کردم پریود شدم بعد دیدم خبری از خونریزی نیست بی ...

تا چند روز لکه بینی داشتی ؟ لکه هاتون چه رنگی بود ؟ ببخشید میپرسم تو شرایط مشابه شمام